Feminist Fight Club – locul unde lesbienele se întâlnesc pentru a-și descărca nervii
Feminist Fight Club - locul unde lesbienele se întâlnesc pentru a-și descărca nervii (VIDEO)
Feminist Fight Club – locul unde lesbienele se întâlnesc pentru a-și descărca nervii (VIDEO)

Feminist Fight Club este, după cum sugerează și numele, un club dedicat feministelor care vor se să bată. Bătaia nu reprezintă altceva decât modul lor de a-și descărca nervii și canaliza nemulțumirile față de societate într-un mod mai carnal, mai animalic, după cum se exprimă chiar membrele grupului.

Dacă în trecut am mai scris despre Fetish Fight Club, care este un loc destinat bărbaților homosexuali care se întâlnesc în hoteluri obscure pentru a se lua la trântă, Feminist Fight Club reprezintă cu totul altceva și nu doar pentru că este dedicat femeilor.

Grupul a fost creat de către Phoebe Patey-Ferguson și Anna Smith, în Londra, ca urmare a votului Brexit, unde majoritatea a votat ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană. În urma Brexitului, este foarte probabil ca multe fonduri pentru organizații non-guvernamentale să fie tăiate, ceea ce ar afecta inclusiv organizațiile care luptă pentru drepturile femeilor, pentru salarii egale, care susțin deschis lupta împotriva violenței domestice și multe alte ONG-uri asemănătoare.

Feminist Fight Club - locul unde lesbienele se întâlnesc pentru a-și descărca nervii (VIDEO)
Feminist Fight Club – locul unde lesbienele se întâlnesc pentru a-și descărca nervii (VIDEO)

Acest lucru a provocat o reală furie în rândul femeilor, feministelor și lesbienelor, pentru că  toate aceste categorii au început să simtă cum unele drepturi le sunt încălcate și că sunt private de unele libertăți.

Tocmai de aceea, aceste femei, care sunt în mare parte feministe și lesbiene, se întâlnesc  și se iau la trântă pentru a-și vărsa frustrările asupra societății în care trăiesc. Femeile înscrise în club sunt de toate vârstele, orientările sexuale și religiile, iar lucrul pe care îl au  în comun este dorința de a lupta pentru drepturi egale în întreaga lume.

Ce părere aveți despre astfel de inițiative? V-ați înscrie vreodată în astfel de cluburi?

Doneaza pentru MMA news