Cine se bate la UFC 218? Intră să vezi statistici și videouri cu luptătorii!
Cine se bate la UFC 218? Intră să vezi statistici și videouri cu luptătorii!
Cine se bate la UFC 218? Intră să vezi statistici și videouri cu luptătorii!

Main eventul la UFC 218 constă în lupta dintre campionul Max Holloway și fostul campion Jose Aldo pentru centura la categoria Featherweight. Co-main eventul serii îi va pune în octogon pe Alistair Overeem și Francis Ngannou care se vor duela pentru o șansă la centura categoriei Heavyweight.

Dacă credeai că doar main și co-main eventul sunt impresionante, te înșeli amarnic. Întreg main cardul anunță niște lupte spectaculoase și pot spune clar că UFC 218 are cele mai așteptate lupte din acest sfârșit de an. Poți să vezi o listă cu cele mai așteptate lupte ce vor avea loc anul acesta, ca să nu crezi că vorbesc pe lângă subiect.

Dar dacă nu mă crezi în scris, sau poate cititul nu e punctul tău forte, haide să te convingi cu poze și videouri. Așa cum ne place nouă!

Max Holloway vs Jose Aldo 2 este o luptă cu centura pe masă. Max Holloway este proaspăt campion UFC la categoria Featherweight, după ce l-a învins chiar pe Jose Aldo, la el acasă, în Brazilia.

Inițial, Max Holloway trebuia să-și apere centura în fața lui Frankie Edgar, dar acesta din urmă s-a accidentat și UFC-ul a stabilit că Jose Aldo merită revanșa. Ce au în comun cei doi adversari? Simplu, Conor McGregor i-a învins pe amândoi: pe Aldo prin KO în 13 secunde și pe Max Holloway prin decizie, dar demult. Mi-ar plăcea să văd revanșa dintre Conor și Max, mai ales că actualul campion la Featherweight este mult, mult mai copt acum.

Alistair Overeem vs Francis Ngannou este probabil cel mai așteptat meci din această gală. Acest fapt se datorează în mare pentru că toată lumea se așteaptă la un KO în primele două runde.

Overeem este în mod cert adversarul mult mai titrat (vezi ce palmares are), dar Ngannou este noul talent al UFC-ul pe care organizația îl promovează din ce în ce mai intens. Cine câștigă această luptă se va lupta pentru centura la Heavyweight împotriva campionului UFC Stipe Miocic.

Henry Cejudo vs Sergio Pettis este o luptă care va desemna următorul oponent pentru actualul campion la categoria Flyweight, Demetrious Johnson. Va fi un meci spectaculos pentru că luptătorii din această categorie sunt extrem de rapizi și au o rezistență foarte mare la efort.

Eddie Alvarez vs Justin Gaethje este finală show-ului The Ultimate Fighter. Alvarez, până nu demult campion UFC la Lightweight, urmează să se înfrunte în octogon cu fostul campion din World Series of Fighting.

Justin Gaethje, care este neînvins, este unul dintre cei mai violenți luptători de mma în activitate, iar Eddie Alvarez este exact genul acela de luptător care să îmbrățișeze o astfel de confruntare. E lupta aia despre care se zice că dacă clipești ai pierdut KO-ul, așa că fiți pe fază!

Tecia Torres vs Michelle Waterson este ultimul meci din main cardul PPV de la UFC 218 și le va pune față în față pe luptătoarele clasate pe locurile 5 și 6, ceea ce ne indică că vom avea de a face cu o luptă foarte strânsă.

Ambele luptătoare au făcut senzație și în afara octogonului. Tecia Torres este căsătorită cu o altă luptătoare din UFC, Raquel Pennington, iar Michelle „The Karate Hottie” Waterson a făcut senzație cu pictorialele sale picante.

Charles Oliveira vs Paul Felder va fi un meci interesant prin prisma faptului că Oliveira este specialist în BJJ și Felder are putere de 1-punch-KO (poate da KO dintr-o singură lovitură).

Alex Oliveira vs Yancy Medeiros

David Teymur vs Drakkar Klose îi pune față în față pe doi dintre cei mai promițători luptători din UFC. Teymur a pierdut o singură dată, iar Klose este neînvins, ceea ce ne dă de înțeles că oamenii știu să se bată, dar știu și să se apere. Este clar una dintre luptele așteptate de la UFC 218.

Felice Herrig vs Courtney Casey. Felice Herrig a explodat și ea pe Instagram postând niște poze nud și seminud.

Amanda Cooper vs Angela Magana. Angela Magana s-a evidențiat prin conflictul său cu Crys Cyborg prin care cea din urmă i-a aplicat o corecție fizică pentru că „vorbea mizerii online”.

Sabah Homasi vs Abdul Razak Alhassan

Jeremy Kimball vs Dominick Reyes va fi un meci interesant pentru că vom asista la o bătaie dintre un Amish supraponderal și un luptător neînvins. Sunt curios care va fi deznodământul partidei.

Justin Willis vs Allen Crowder pune în fața fanilor doi luptători cu porecle asemănătoare: „Big Pretty” și „Pretty Boy”. Puteți observa și voi în care dintre cele două situații cuvântul „pretty” (drăguț, frumos) este folosit cu ironie.

Doneaza pentru MMA news