VIDEO. „Bătălia Titanilor”: Toate rezultatele și KO-urile unei gale de succes
VIDEO. "Bătălia Titanilor": Toate rezultatele și KO-urile unei gale de succes
VIDEO. „Bătălia Titanilor”: Toate rezultatele și KO-urile unei gale de succes

Deși nu pot spune că mă entuziasmez foarte ușor când aud de o gală de box sau de kickbox în România, cum nu a fost cazul nici acum, trebuie să recunosc că „Bătălia Titanilor” chiar a fost un eveniment de succes. Atât pentru luptătorii învingători, cât și pentru public și organizatori.

KO-uri după KO-uri, kickbox după box, demonstrații de taekwondo și krav maga, ce să mai vrei? Chiar s-au îndeplinit condițiile unei gale care nu a arătat tocmai a ceva făcut pe brânci în Europa de Est. M-aș fi lipsit de extra botoxul și silicoanele animatoarelor, dar mă rog, înțeleg care este nivelul din sală (cu multe excepții, evident) și trebuie să-și clătească și lumea ochii cu ceva între lupte.

Meciurile de box 

  • Robert Cristea l-a învins pe Marius Răcaru cu o lovitură la ficat.
  • Gabriel Stan s-a impus prin KO tehnic în fața lui George Mehedințeanu
  • Robert Gusti l-a trimis la podea de două ori pe Marius Gheorghe și a câștigat prin TKO
  • Mugurel Sebe a realizat surpriza serii, învingându-l pe Bili Mustafa prin decizie majoritară. Mugurel Sebe a plecat acasă cu centura lui Bili Mustafa și asta cred că ustură cel mai tare!

Meciurile de kickbox

  • Costin Mincu (în imagine) a reușit, fără doar și poate, KO-ul serii, impunându-se în fața lui Iulian Socol, care a avut nevoie de intervenția medicilor.
  • Adrian Pețenchea (cum era de așteptat) l-a învins pe Dragoș Nicolae cu o lovitură mega-mișto de genunchi.
  • Ionuț Iancu l-a învins prin KO pe Ștefan Verder
  • Alin Cobzaru și-a apărat centura în fața bulgarului Ali Ali, fiind declarat învingător prin decizie unanimă.

CLICK AICI, la Digi, pentru a vedea rezumatul VIDEO cu toate meciurile din gală. Eu am vrut doar să ofer un alt comentariu decât clasicul „i-a stins luminile”, „a făcut cunoștință cu podeaua” și celelalte cancanisme care au prins rădăcini adânci pe paginile de sport din România.

De altfel, la ce titlu a dat Digi articolului cu rezumatul video al galei, era să nici nu mai scriu despre „Bătălia Titanilor”. Norocul a făcut să fie o gală mult prea mișto încât să nu vorbesc despre ea.

Doneaza pentru MMA news