VIDEO. Rezumatul galei de mma ACB 75: Aurel ‘Mineru’ Pîrtea câștigă prin ghilotină!
VIDEO. Rezumatul galei de mma ACB 75: Aurel 'Mineru' Pîrtea câștigă prin ghilotină!
VIDEO. Rezumatul galei de mma ACB 75: Aurel ‘Mineru’ Pîrtea câștigă prin ghilotină!

Luptătorul nostru de mma, Aurel ‘Mineru’ Pîrtea a reușit să se impună la gala ACB 75 din Stuttgart în fața rusului Daud Shaikhaev.

Aurel Pîrtea a reușit să-și submită adversarul în prima rundă, apelând la procedeul său preferat-ghilotina. Pentru Aurel este cea de-a 3-a victorie prin ghilotină din 4 lupte disputate în cadrul organizației rusești de mma, Absolute Championship Berkut (ACB).

După luptă, Aurel a ținut să le mulțumească celor de la ACB pentru că a reușit să își cumpere o casă cu banii obținuți luptând în cadrul organizației lor. De asemenea, luptătorul nostru a dorit să-și mai încordeze încă o dată brandul pentru a ne arăta de ce ghilotina este procedeul său preferat.

ACB este o organizație rusească de mma, kickbox și jiu jitsu brazilian, cu sediul central în Grozny, Cecenia, Rusia. Adică înțelegeți voi de unde vin acești băieți… Încetul cu încetul, cu banii racheților ceceni, ACB a devenit una dintre cele mai importante organizații de sporturi de contact din Europa, iar faptul că avem un român ca reprezentant în cadrul ei nu poate decât să ne bucure.

Vezi rezumatul întregii gale ACB 75 cu toate submisiile și KO-urile care au încins atmosfera în Stuttgart!

Sperăm ca în viitorul apropiat să avem din ce în ce mai mulți sportivi autohtoni de succes și în alte organizații de mma.

Doneaza pentru MMA news