VIDEO. Rezultatele și rezumatele luptelor de la UFC Fight Night 122: Bisping vs Gastelum
VIDEO. Rezultatele și rezumatele luptelor de la UFC Fight Night 122: Bisping vs Gastelum
VIDEO. Rezultatele și rezumatele luptelor de la UFC Fight Night 122: Bisping vs Gastelum | Sursa foto
UFC Fight Night 122, cu main eventul Michael Bisping vs Kelvin Gastelum, a fost o gală specială din mai multe puncte de vedere. În primul rând, este prima gală UFC din China continentală (au mai fost evenimente UFC și în Macao), fapt ce arată clar că mma-ul se extinde și în curând va deveni unul dintre cele mai populare sporturi din lume (mai multe date despre această statistică aici).

Al doilea facor ce merită menționat despre UFC Shangai este că Michael Bisping, fostul campion UFC la Middleweight, care tocmai și-a pierdut centura în fața lui Georges St-Pierre, a acceptat să revină în octogon (pentru o leafă generoasă, evident!) după aproximativ 3 săptămâni, pentru a înfrunta un urs tânăr în persoana lui Kelvin Gastelum. Și ați văzut (sau veți vedea) ce s-a întâmplat…

Ultimul lucru care trebuie precizat este că această gală inaugurală din China ne-a arătat ce potențial imens și ce bazin de talente mare are Asia. Să nu vă mirați dacă în următorii 2 ani veți vedea primul campion chinez din UFC. În următorii 4-5 ani aș zice că vor ajunge chiar să domine anumite categorii, similar cu modul în care o făceau brazilienii acum câțiva ani. Până la urmă, n-ar fi și normal? Doar nu de-aici izvorăsc atâtea și atâtea arte marțiale?

Să vedeți aici ce face băiatu’ ăsta de doar 19 ani la debutul său în UFC. Apropo, i-a fost oferită lupta cu doar o săptămână înainte!

Doneaza pentru MMA news