„Bătălia Titanilor” va avea loc pe 28 Noiembrie, la Sala Polivalentă
"Bătălia Titanilor" va avea loc pe 28 Noiembrie, la Sala Polivalentă
„Bătălia Titanilor” va avea loc pe 28 Noiembrie, la Sala Polivalentă – Gabriel Cobzare in imagine. (Sursa foto)

„Bătălia Titanilor” va avea loc pe 28 Noiembrie, la Sala Polivalentă din București. Gala de box și kickbox va fi transmisă de Digi Sport 2 începând cu ora 19. „Bătălia Titanilor” a luat ființă în anul 2011, iar în prezent a ajuns să fie una dintre cele mai importante evenimente din boxul și kickboxul românesc.

Ajunsă la ediția a 12-a, gala aceasta a fost organizată de Marius Niță, președintele Federației Române de Savate. Gala va curprinde 5 meciuri de kickbox și 4 meciuri de box, așa… să fie frumos, să placă la toată lumea.

Principalii boxeri care vor participa la „Bătălia Titanilor” sunt Bilghin Mustafa, Robert Cristea și Robert Gusti, care a reușit să se impună anul trecut la puncte în față lui Sorin „Pantera” Tănăsie.

Meciurile de kickbox îi vor avea ca protagoniști pe Gabriel Cobzaru, medaliat cu bronz la Campionatul European de Savate din 2016 și la Campionatul Mondial din 2017 și Adrian Pețenchea, Campion Mondial de Savate în 2015. (deci nu-s luptători de lepădat!)

În cadrul cardului principal va avea loc un meci demonstrativ de taekwondo în care vor evolua doi campioni naționali din cadrul Federației Române de Taekwondo WTF. Deschiderea galei va începe cu o luptă cu bețe organizată de Federația Română de Krav Maga.

Să sperăm că la această gală, spre deosebire de alte evenimente similare de la noi din țară, luptele vor avea loc mai mult în ring și mai puțin în public. Zic și eu…

Doneaza pentru MMA news