UFC Fight Night: Dustin Poirier vs Anthony Pettis. Program, luptători și VIDEO cu cele mai spectaculoase faze
UFC Fight Night: Dustin Poirier vs Anthony Pettis. Program, luptători și VIDEO cu cele mai spectaculoase faze
UFC Fight Night: Dustin Poirier vs Anthony Pettis. Program, luptători și VIDEO cu cele mai spectaculoase faze

Gala UFC Fight Night cu capul de afiș dat de lupta dintre Dustin Poirier și Anthony Pettis va avea loc duminică, 12 noiembrie 2017, în Norfolk, Virginia, SUA.

Dustin Poirier e un luptător pe val care ocupă momentan locul 8 în categoria Lightweight. Asta e și categoria lui Conor Mcgregor în cazul în care nu știați, ceea ce face lupta să fie cu atât mai spectaculoasă.

Conor McGregor vs Dustin Poirier KO
Conor McGregor vs Dustin Poirier KO

Anthony Pettis, fost campion WEC și UFC la categoria Lightweight, va înfrunta un adversar care își dorește să lupte pentru centura UFC.

Faptul că Dustin Poirier nu va ajunge să primească lupta pentru centură prea curând, având în vedere că McGregor l-a făcut deja KO și ținând cont de faptul că nu are un nume atât de popular, nu face ca această luptă să fie mai puțin interesantă.

Urmatorea luptă, cea dintre Matt Brown și Diego Sanchez este clar o bătălie între ‘psihopați’, în sensul profesionist al cuvântului. Acești doi luptători vor da totul în octogon, până când unul dintre ei va ceda, fie prin KO, fie prin submisie. Un lucru e cert, arbitrii nu vor stabili învingătorul acestei lupte.

Apropo, v-am spus că e și meciul de retragere pentru Matt Brown? Ei, dacă nu, aflați acum! Acest lucru ne mai dă încă o certitudine că Matt Brown va da totul pentru palmaresul său!

Lupta dintre Junior Albini și fostul campion UFC Andrei Arlovski are șanse foarte mari de a se termina în prima rundă. Junior Albini e pe val după ce a câștigat printr-un KO spectaculos ultima sa luptă, iar polițistul bielorus Arlovski este în mod cert spre apusul carierei sale. Nu o spun eu, o spun ultimele KO-uri pe care și le-a luat.

Un lucru interesant despre Junior Albini, care a izbucnit în plâns când a aflat că a primit bonusul de $50,000 la ultima sa luptă, este că provine dintr-o familie extrem de săracă. Știu, veți spune că nu e nimic interesant în asta, dar vă veți înșela. El povestea cum sărăcia în care trăia cu soția lui și cu fiica sa era atât de mare încât jucăriile pe care i le aducea acasă copilului constau în sticle goale de șampon în culori diferite.

Singurul lucru de menționat la această luptă este că Nate Marquardt este un veteran care are în palmares victorii împotriva lui Tyron Woodley, actualul campion UFC la categoria Welterweight și împotriva lui Demian Maia, probabil cel mai bun luptător de BJJ din tot circuitul MMA. În rest, să vedem spectacol!

În afară de faptul că Mathew Lopez are un tatuaj mega-kitchos, nu pot spune foarte multe despre această partidă.

Cert este că cei doi s-ar putea să facă schimb de locuri în clasamentul UFC la categoria Bantamnweight în condițiile în care Mathew Lopez (locul 13) îl va învinge pe Raphael Assunçao (locul 4). Sincer, nu -ar mira acest lucru, dar Assunçao e mare favorit în această luptă.

Joe Lauzon și Clay Guida au șanse mari de a termina seara cu bonusuri de performanță pentru cea mai frumoasă luptă. Rareori dau de o luptă plictisitoare cu Joe Lauzon, iar Clay Guida nu se lasă mai prejos cu stilul său neconvențional. Joe Lauzon este luptătorul din UFC care a primit printre cele mai multe bonusuri pentru ‘Lupta Serii’, astfel că și statistică ne asigură că va fi o luptă spectaculoasă.

La Clay Guida, pur și simplu nu înțeleg de ce nu se tunde sau de ce nu își împletește părul înainte de meci pentru că de fiecare dată se vede că îl incomodează. Samson, mă rog…

John Dodson este unul dintre cei mai rapizi luptători din UFC și cu stilul său ‘ludic’ de a se prosti în octogon reușește aproape întotdeauna să facă spectacol. Rămâne de văzut dacă îl va lăsa Moraes.

Un lucru e cert în această luptă dintre Suarez și Pereira și anume că una dintre ele își va pierde 0-ul din categoria ‘înfrângeri’, ambele fiind neînvinse în MMA până în prezent.

Sage Northcutt este clar speranța UFC-ului ca potențial viitor superstar. Este un fel de Justin Bieber al organizației, care cu freza lui în țepi (nu știam că se mai poartă!), și la doar 21 de ani este spaima tuturor adolescentelor.

Are un stil de luptă similar cu Stephen ‘Wonderboy’ Thompson, axat pe karate, dar rămâne de văzut cât de eficient va fi în fața unui adversar care are același palmares ca el-8 victorii, 2 înfrângeri.

Lupta dintre Angela Hill și Nina Ansaroff este de urmărit din mai multe motive. În primul rând, Angela Hill, fosta campioană din Invicta (divizia de MMA pentru femei) are un stil extrem de agresiv, e activă, rapidă și are o bază mare de fani în lumea gamingului. Pe lângă MMA, îi place foarte mult cosplay-ul (să se costumeze în super eroi).

Celălalt motiv pentru care trebuie urmărită această luptă este pentru că Nina Ansaroff este pe val și totodată este și iubita actualei campioane UFC la Bantamweight, Amanda Nunes, care a făcut-o KO în prima rundă pe Ronda Rousey, tocmai la revenirea celei din urmă pe scena MMA-ului.

Doneaza pentru MMA news