Ești gata să participi la AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – Gi?

AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – Gi este cel mai important turneu internațional care va avea loc în România în acest sfârșit de 2022.

Turneul va avea loc la Sala Polivalentă din Târgu Mureș pe 26 noiembrie 2022 și este deschis tuturor naționalităților, tuturor nivelurilor de centură și tuturor categoriilor de vârstă și experiență (copii, tineri, profesioniști, master).

AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – Gi este organizat de cel mai prestigios club de arte marțiale din Târgu Mureș, Ronin Training Academy, alături de sponsorul principal al competiției BJJ Mall.

Taxele de înregistrare:

$30 USD (copii și tineri) / $50 USD (amatori, profesioniști și master)

ÎNSCRIE-TE AICI: https://ajptour.com/en/event/614

Cei care vor ocupa primul loc vor primi, pe lângă cele mai strălucitoare medalii, și 600 de puncte în cadrul AJP Rankings contând pentru sezonul 2021-2022. Participanții la eveniment vor beneficia și de oferte speciale la cazare!

Competiția va aduna competitori din întreaga lume, ceea ce va face ca sportivii de la noi din țară să experimenteze un eveniment de nivel înalt, unde își vor putea testa abilitățile alături de alți practicanți de BJJ (Brazilian Jiu Jitsu).

  • Pentru a consulta regulamentul AJP, click aici.
  • Pentru a verifica categoriile de greutate și vârstă AJP, click aici.

Înscrierile pentru competiție se pot face până la data de 21 noiembrie 2022, inclusiv. ÎNSCRIE-TE AICI! 

Urmărește canalele oficiale de comunicare AJP Tour International Târgu Mureș: Facebook, Instagram.

Doneaza pentru MMA news