VIDEO. Islam Makhachev a fost imperial și este noul campion UFC la categoria Lightweight!

În cadrul galei UFC 280, toți ochii erau ațintiți pe main eventul serii care a pus față în față doi dintre cei mai buni luptători la ora actuală și poate chiar din întreaga istorie a acestui sport.

Islam Makhachev a reușit să-l submită pe Charles Oliveira, devenind astfel campionul categoriei Lightweight, iar în colțul stau a stat nimeni altul decât bunul său prieten și fostul campion neînvins, Khabib Nurmagomedov.

Acum va urma o luptă cu campionul categoriei inferioare, de la Featherweight, Alexander Volkanovski! Această confruntare va avea loc în Australia, unde luptătorul mai mic va urca în categorie în încercarea sa de a deveni dublu-campion.

În co-main eventul serii, Aljamain Sterling și-a apărat centura în fața fostului campion TJ Dillashaw, care și-a dislocat umărul în chiar prima rundă a confruntării. 

Sean O’Malley l-a învins pe fostul campion de la Bantamweight, Petr Yan, printr-o decizie extrem de controversată, unde majoritatea fanilor de MMA părea că ar i-ar fi dat victoria luptătorului din Rusia.

Doneaza pentru MMA news