(VIDEO) UFC 241: Avem un nou campion la Heavyweight și un Nate Diaz reinventat!

UFC 241 a fost una dintre cele mai spectaculoase gale ale anului, deoarece toate luptele din main card au fost extrem de intrigante, culminând cu main eventul serii dintre Daniel Cormier și Stipe Miocic.

Cei doi s-au duelat pentru centura categoriei Heavyweight, unde Daniel Cormier și-a pierdut titlul tocmai în fața celui de la care l-a luat. Stipe Miocic este din nou campion după mai bine de 1 an de când își pierduse statutul, fiind făcut KO în prima rundă.

Co-main eventul serii a ridicat fanii în picioare, deoarece se anunța revenirea lui Nate Diaz după 3 ani de zile! Acesta a reușit să-l învingă pe Anthony Pettis, dominând cele 3 runde și cerând la final o luptă cu Jorge Masvidal, o luptă ce pare foarte probabil de realizare. Așteptăm deja artificiile!

Lupta serii a fost Yoel Romero vs Paolo Costă, care a reprezentat duelul coloșilor din UFC. Cei doi au oferit spectacol fanilor încă din prima secundă, iar o luptă mai strânsă nici că se putea. A câștigat Paolo Costa, însă la fel de bine putea fi declarat învingător și Yoel Romero.

Urmăriți mai jos rezultatele și cele mai spectuloase faze de la UFC 241.

Doneaza pentru MMA news