VIDEO. Ghicitoare: ce se află pe un perete din biroul lui Dana White și valorează $4 milioane de dolari?

Președintele UFC Dana White, care este multimilionar și care face tot mai mulți bani cu fiecare secundă, mai ales după ce organizația de MMA a fost cumpărată pentru 4.2 miliarde de dolari, este totodată o fire excentrică. Surprinzător, nu?

Pe lângă vastele sale colecții de săbii, articole sportive și artă, un obiect tronează în biroul său peste toate lucrurile materiale.

Pe unul dintre pereții biroului său, Dana White are o fotografie înrămată cu un membru Yakuza (mafia japoneză) în timp ce face sex cu prietena sa (a membrului Yakuza, nu a lui Dana White, pentru a fi totul clar).

Povestea din spatele acestei fotografii este și mai fascinantă. Dana White a fost abordat de un prieten care i-a spus că vrea să-i facă un cadou. Prietenul i-a cerut $200,000 pentru acest cadou, fără a-i spune lui Dana White despre ce este vorba. Când președintele UFC a văzut „capodopera” a rămas șocat și nu a știut ce să facă cu ea, având în vedere că multă lume circulă prin biroul său.

Acesta a depozitat pentru o perioadă fotografia, fără a o afișa, după care a aflat că valoarea sa actuală este de $4 milioane de dolari!

Care este cea mai valoroasă chestie de pe pereții voștri?

Doneaza pentru MMA news