VIDEO. Vezi lupta sângeroasă de box fără mănuși dintre Artem Lobov și Jason Knight!
VIDEO. Vezi lupta sângeroasă de box fără mănuși dintre Artem Lobov și Jason Knight!

Artem Lobov, cunoscut pentru că este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Conor McGregor, urmează să se lupte cu Paulie Malignaggi, un fost campion mondial la box.

Cei doi se vor duela în cadrul organizației Bare Knuckle FC, într-o luptă de box fără mănuși. Rivalitatea dintre cei doi a început după ce Conor McGregor a dat drumul unor imagini în care fostul boxer este trimis la podea de către starul irlandez, în timpul unor lupte de pregătire. Sparringul era menit să-l antreneze pe Conor McGregor pentru confruntarea cu Floyd Mayweather.

În urma încălcării acestui cod între luptători, și anume că nu dezvălui imagini de la antrenamente, Paulie Malignaggi a început să se certe cu Conor McGregor și cu toată tabăra sa.

De atunci până în prezent, Paulie l-a lovit cu microfonul în cap pe Artem, l-a scuipat și l-a plesnit in cadrul mai multor conferințe de presă, fapt ce ridică și mai mult nivelul așteptărilor de la această luptă.

Mai jos veți putea urmări debutul lui Artem Lobov în box fără mănuși, o luptă pe care a câștigat-o în dauna altui fost luptător din UFC, Jason Knight.

Doneaza pentru MMA news