VIDEO. Artem Lobov, prietenul lui McGregor, scuipat într-o conferință de presă de viitorul său adversar la box fără mănuși!

Artem Lobov, luptătorul din Rusia care este bine cunoscut pentru prietenia sa cu Conor McGregor și pentru faptul că a stat la originea conflictului dintre Khabib Nurmagomedov și susperstarul irlandez, va lupta din nou în Bare Knuckle FC.

Bare Knuckle FC este organizația de box fără mănuși, unde se întâlnesc, de regulă, foști luptători din UFC și din box. Acesta este cazul și la gala BKFC 6, unde Artem Lobov îl va întâlni pe unul din dușmanii lui Conor McGregor, fostul boxer Paulie Malignaggi.

Boxerul a fost chemat pentru a se antrena cu Conor McGregor înaintea meciului său cu Floyd Mayweather, dar relația dintre cei doi s-a rupt brusc după ce irlandezul a început să posteze imagini din sparring în care l-a trimis pe Paulie Malignaggi la podea.

De acolo nu a fost decât un simplu pas până la a se ajunge la război între boxerul american și toată tabără lui Conor din Irlanda, printre care se află și Artem Lobov.

În cadrul ultimei conferințe de presă de dinaintea luptei ce va avea loc pe 22 iunie 2019, Paulie Malignaggi l-a scuipat pe Artem Lobov. Acum așteptăm meciul și mai mult! Cine credeți că va câștiga?

Doneaza pentru MMA news