Un campion UFC a fost depistat pozitiv și a anunțat că renunță la centură!
Un campion UFC a fost depistat pozitiv și a anunțat că renunță la centură!
Un campion UFC a fost depistat pozitiv și a anunțat că renunță la centură!

TJ Dillashaw, actualul campion UFC la categoria Bantamweight, a fost depistat cu ceva substanțe interzise și a anunțat pe rețelele de socializare că renunță în mod voluntar la centură, din respect pentru ceilalți competitori, în timp ce el va fi anchetat.

TJ Dillashaw, unul dintre cei mai spectaculoși luptători din UFC și unul dintre cei mai buni din istoria sportului, a fost depistat cu o substanță interzisă, încă necomunicata oficial, după lupta sa împotriva campionului UFC la Flyweight (categoria mai mică) Henry Cejudo.

TJ a fost făcut KO în prima rundă, pierzând șansa de a unifica cele două centuri. Acum, o altă veste grea îl lovește, anunțându-și fanii că renunță la titlul de campion pentru a nu bloca divizia în loc. Conform surselor apropiate UFC, TJ Dillashaw urmează a fi suspendat pentru 1 an de zile.

„Tuturor fanilor mei, le spun că vreau să fiu primul care îi anunță că USADA și NYSAC (comisii anti-doping) m-au informat că au găsit probe pozitive în testele efectuate după ultima mea luptă. Cuvintele nu pot descrie cât de dezamăgit sunt acum și vă rog să mă credeți că lucrez cu echipa mea pentru a înțelege ce s-a întâmplat și ce s-a infiltrat în organismul meu pentru a rezolva cât mai curând această situație. Din corectitudine și respect pentru restul diviziei mele, am informat UFC-ul că renunț în mod voluntar, la titlu timp în care voi rezolva această problemă. Vreau să vă mulțumesc tuturor în avans.” a declarat TJ Dillashaw.

Doneaza pentru MMA news