VIDEO. Vezi sfaturile lui Sylvester Stallone lui Conor McGregor
VIDEO. Vezi sfaturile lui Sylvester Stallone lui Conor McGregor
VIDEO. Vezi sfaturile lui Sylvester Stallone lui Conor McGregor

Fostul campion UFC la Featherweight și Lightweight, Conor McGregor, trece printr-o perioadă extrem de agitată în ultima vreme. A fost arestat în Miami pentru zdrobirea mobilului unui fan care tot insistă să facă poze cu el și momentan se află într-un turneu în Statele Unite ale Americii, unde are diverse apariții publice, promovându-și brandurile de îmbrăcăminte și whiskey.

Sylvester Stallone, acționar minoritar al UFC-ului, a fost oprit pe stradă de paparazzi pentru a fi întrebat despre părerea sa referitoare la acțiunile superstarului irlandez. Actorul a răspuns întrebărilor venite de la paparazzi, oferindu-i niște sfaturi luptătorului.

„Cred că trebuie să se inspire din asta. Să presupunem că el își spune ‘e în regulă, trec printr-o perioadă foarte dificilă, am fost umilit în mod public, într-un fel și mă aflu la o intersecție de drumuri în viață. Trebuie să demonstrez ceva, să îmi depășesc fricile și să trec peste niște adversari care par invulnerabili, cum ar fi Khabib,” a declarat Sylvester Stallone.

Acesta a continuat prin a spune că „McGregor s-a văzut prea sus, prea repede. A intrat în lupta cu Khabib fără a fi pregătit să lupte. Era arogant și plin de mândrie. A fost zdrobit de acesta.” De la lupta cu Khabib încoace, Conor McGregor nu mai este aceeași persoană, iar Sylvester Stallone este de părere că luptătorul irlandez trebuie să depășească acest moment, mai ales că această înfrângere ar putea fi cauza situației conflictuale în care se află acum.

Doneaza pentru MMA news