Vezi ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să jefuiască o luptătoare din UFC
Vezi ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să jefuiască o luptătoare din UFC
Vezi ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să jefuiască o luptătoare din UFC

Un bărbat din Rio de Janeiro, Brazilia, a încercat să o jefuiască pe luptătoarea braziliancă Polyana Viana, în timp ce aceasta stătea în fața casei sale așteptând un Uber.

„Când a observat că l-am văzut, s-a așezat lângă mine. M-a întrebat cât e ceasul, i-am răspuns, și am văzut că nu dădea semne de plecare. Deja m-am pregătit și mi-am pus mobilul în buzunar. Atunci mi-a spus: „Dă-mi telefonul. Nu reacționa pentru că sunt înarmat”, după care și-a pus mâna peste [pistol], dar mi-am dat seama că e prea moale,” a povestit luptătoarea din UFC.

„Era foarte aproape de mine. Așa că m-am gândit, „Dacă e un pistol nu va avea timp să tragă”, și m-am ridicat. I-am dat doi pumni și o lovitură. A căzut, după care l-am prins într-un RNC (strangulare din spate). Apoi l-am așezat unde stăteam inițial și i-am spus: „Acum așteptăm poliția”, a continuat Polyana.

„Eram bine. El deja cerea să sun la poliție. Probabil că era frică că o să îl bat și mai tare,” a încheiat luptătoarea din Brazilia. Uitați-vă puțin mai jos la ce poate face luptătoare în octogon.

Acest incident nu este primul de acest gen pentru Polyana Viana. Ea s-a mai confruntat cu 2 bărbați pe o motocicletă care încercau să-i fure telefonul, dar a reușit să îi oprească și pe aceștia.

Palmaresul în MMA al luptătoarei din categoria Strawweight este de 10 victorii și 2 înfrângeri. În schimb, pe străzi este neînvinsă.

Doneaza pentru MMA news