Conor McGregor a provocat un luptător surpriză pentru o luptă de MMA
Conor McGregor a provocat un luptător surpriză pentru o luptă de MMA
Conor McGregor a provocat un luptător surpriză pentru o luptă de MMA

Conor McGregor știe un lucru bine, bine de tot. Dacă vrei să calci pe urmele lui Floyd Mayweather în ceea ce privește averea dobândită din sport, trebuie să te lupți cu cine se luptă boxerul american. Tocmai de aceea, superstarul irlandez l-a provocat pe Twitter pe tânărul kickboxer și luptător de MMA din Japonia, Tenshin Nasukawa.

Luptătorul japonez tocmai a fost făcut KO de Floyd Mayweather în prima rundă, în noaptea Anului Nou, iar acum se pare că și Conor vrea o bucățică din Nasukawa. Mai ales dacă suma pentru o luptă demonstrativă de MMA se va apropia de cele $9 milioane de dolari pe care le-a obținut Floyd ‘Money’ Mayweather.

„Îmi doresc să merg în Tokyo pentru a mă confrunta cu Tenshin Nasukawa într-o luptă demonstrativă de MMA. Înainte de vară. Vă rog faceți aranjamentele necesare, în acest moment. Al vostru, Campionul Campion,” a scris Conor McGregor pe contul său de Twitter.

Conor McGregor a lansat această provocare pe 7 ianuarie 2019, la ora 2 dimineața, ora locală din Dublin, ceea ce indică că s-ar putea să fie sub influența whiskey-ului său, Proper Twelve. Nu ar fi de condamnat, având în vedere că sărbătorește venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

Voi ce părere aveți? Va accepta Tenshin Nasukawa provocarea? Este serios Conor McGregor când vine vorba despre această luptă?

Doneaza pentru MMA news