Dana White: „Dacă totul decurge normal, Khabib vs Conor 2 va avea loc în…”
Dana White: "Dacă totul decurge normal, Khabib vs Conor 2 va avea loc în..."
Dana White: „Dacă totul decurge normal, Khabib vs Conor 2 va avea loc în…”

Recent, președintele UFC Dana White a declarat că dacă toate lucrurile vor decurge normal, revanșa dintre campionul UFC la categoria Lightweight Khabib Nurmagomedov și superstarul irlandez Conor McGregor va avea loc în 2019.

Cei doi luptători urmează să-și primească suspendările pe 29 ianuarie 2019, ca urmare a incidentelor de la sfârșitul luptei lor de anul trecut de la UFC 229. După cum bine știți, Khabib a câștigat prin submisie (neck crank) în runda 4, după care a sărit din cușcă pentru a-l ataca pe Dillon Danis, prietenul și partenerul de antrenament al lui Conor McGregor.

Având în vedere că lupta lor a generat peste 2 milioane de achiziții de PPV (pay per view) și $17,2 milioane de dolari din bilete, este evident că președintele UFC își dorește revanșa dintre cei doi.

„Cred că mulți oameni își doresc să vadă această luptă,” a declarat Dana White. „Evident, din nou, încă nu am primit nicio veste de la Comisia Atletică a Statului Nevada. Asta se va întâmpla cât de curând și după vom putea începe să facem planuri.”

Cu referire la ce alte lupte ar putea avea loc la categoria Lightweight, acesta a continuat prin a vorbi despre Max Holloway și Tony Ferguson.

„Va trece Max Holloway la Lightweight? Tony Ferguson este evident implicat și el în acest mix, dar va trebui să vedem ce va urma,” a continuat președintele UFC.

„Este evident că cei doi vor lupta din nou, iar dacă totul va fi cum ne așteptăm, lupta va avea loc anul acesta,” a concluzionat Dana White.

Doneaza pentru MMA news