Cât cere Khabib Nurmagomedov pentru următoarea luptă? Intră să vezi cine ar putea fi adversarul
Cât cere Khabib Nurmagomedov pentru următoarea luptă? Intră să vezi cine ar putea fi adversarul
Cât cere Khabib Nurmagomedov pentru următoarea luptă? Intră să vezi cine ar putea fi adversarul | Sursa foto: Esther Lin

Khabib Nurmagomedov, campionul UFC al categoriei Lightweight, cu un palmares în MMA de 27 de victorii și 0 înfrângeri, are deja o sumă stabilită pe care vrea s-o primească pentru următoarea dată când va intra în octogon.

Ali Abdelaziz, managerul luptătorului din Dagestan, a declarat că Khabib va lupta pentru $50 de milioane de dolari în următorul său meci. Motivul pentru care cere această sumă fabuloasă? Simplu! Ali Abdelaziz crede că luptătorul pe care îl reprezintă a ajuns să fie un star cel puțin la fel de mare precum Conor McGregor, iar luptătorul irlandez a avut încasări care se învârt în jurul acestei sume. Tocmai de aceea managerul lui Nurmagomedov crede că și luptătorul său trebuie plătit pe măsură.

„Khabib s-a întâlnit cu Vladimir Putin și Erdogan, în timp ce McGregor vinde whiskey la buticuri de colțul străzii. Fiecare face ce vrea, dar Khabib este starul mai mare la nivel global,” a declarat Ali Abdelaziz.

„Căutăm următorul adversar care să aducă cei mai mulți bani din încasări. Poate fi Floyd Mayweather sau Georges St-Pierre. Poate fi și o revanșă cu Conor McGregor dacă primim ceea ce ne dorim pe plan financiar,” a continuat managerul lui Khabib.

Cel mai probabil, Khabib Nurmagomedov va încasa 50 de milioane de dolari pentru următoarea sa luptă, indiferent dacă aceasta va fi în octogon sau în ringul de box. Adversarul care pare cel mai plauzibil în acest moment este Georges St-Pierre, care și-a arătat și el interesul pentru această luptă. Un alt factor decizional ar fi tatăl lui Khabib care a declarat că i-ar plăcea ca fiul său să se lupte într-o zi cu legendarul luptător canadian.

Voi ce părere aveți despre suma cerută de Khabib Nurmagomedov? Cine ați vrea să fie următorul său adversar?

Doneaza pentru MMA news