Un culturist gigant de 2,04 m se pregătește să debuteze în MMA (VIDEO)
Un culturist gigant de 2,04 m se pregătește să debuteze în MMA (VIDEO)
Un culturist gigant de 2,04 m se pregătește să debuteze în MMA (VIDEO)

Martyn Ford, un culturist englez de 33 de ani, se pregătește pentru debutul său în MMA, în cadrul organizației Konfrontacja Sztuk Walki din Polonia. Debutul său este programat pentru începutul anului 2019, dar adversarul său încă nu a fost stabilit.

Având o înălțime de 2,04 m și cântărind 140 kg, Martyn Ford este un adevărat gigant nu doar în lumea luptătorilor de MMA, ci chiar și în lumea bodybuilding-ului. Cu un asemenea fizic impresionant, nu este deloc surprinzător faptul că Martyn Ford este și actor, dar faptul că dorește să facă pasul în octogon nu este un lucru specific culturiștilor.

Tot mai mulți ochi sunt ațintiți pe MMA, mai ales datorită luptelor dintre Conor McGregor și Floyd Matweather și Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov, care au dovedit că sunt bani serioși de făcut în lumea sporturilor de contact. Cel puțin dacă ne referim la starurile din box și arte marțiale mixte (MMA).

„Întotdeauna am fost concentrat și dedicat cu o ambiție nebunească de a câștiga. Astăzi, am ajuns să călătoresc pe tot globul prin fitness, am jucat în 2 filme și mai am încă 3 în lucru. Și nici n-am menționat că am și 3 alte afaceri în portofoliul meu,” a declarat Martyn Ford, lăsând orice fel de urmă de modestie la o parte.

Punându-și ambiția la contribuție, Martyn Ford vrea să cucerească și lumea MMA-ului acum, însă recunoaște că lucrează din greu pentru a-și îmbunătăți dexteritatea, flexibilitatea și viteza, capitole la care este conștient că este deficient. Ca majoritatea culturiștilor de altfel.

„Mă încălzesc, fie că mă credeți sau nu, dar cândva eram foarte flexibil și voi reveni la acel nivel, asta știu sigur. Cheia constă în reducerea antrenamentelor cu greutăți și intensificarea sesiunilor de stretching și flexibilitate, la care se adaugă mișcarea și alte antrenamente funcționale și pentru creșterea explozivității,” a adăugat culturistul englez.

https://www.instagram.com/p/Bo9kjVJggK1

Ce părere aveți despre această trecere de la culturism la MMA? Va fi una de succes? Este una recomandată?

Doneaza pentru MMA news