Mamă arestată pentru că a folosit un procedeu de Jiu Jitsu pentru a-și disciplina copilul
Mamă arestată pentru că a folosit un procedeu de Jiu Jitsu pentru a-și disciplina copilul
Mamă arestată pentru că a folosit un procedeu de Jiu Jitsu pentru a-și disciplina copilul

O mamă din Boyton Beach, Florida (Statele Unite ale Americii) a fost arestată și este aflată sub acuzație pentru că și-a prins copilul într-un procedeu de Jiu Jitsu pentru a-i lua telefonul mobil din mână.

Tracy Shelley a declarat că de când s-a despărțit de soțul ei, copilul lor nu mai respectă regulile casei și se poartă foarte urât acasă.

Conform raportului întocmit de poliție, Tracy Shelley și-a disciplinat copilul pentru că acesta refuza să lase mobilul în pace după câteva ore în șir în care l-a folosit încontinuu. În momentul în care copilul a refuzat să-i dea mobilul mamei, aceasta l-a prins într-un procedeu de Jiu Jitsu, având ambele mâini în jurul gâtului său. Cel mai probabil, procedeul utilizat a fost RNC (rear naked choke) care presupune strangularea din spate.

Momentul în care copilul a dat drumul telefonului mobil, mama a încetat procedeul, dar copilului i-au rămas ceva urme roșii pe gât. Nu se știe exact cine a sunat la poliție, dar în casă mai erau doi prieteni de-ai copilului.

Mama se află în acest moment în stare de libertate, după ce a plătit o cauțiune și va fi judecată pentru abuz asupra copilului.

Vecinii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat, declarând că Tracey Shelley este o persoană foarte amabilă și simpatică. Cu toate acestea, nu toți sunt de acord cu ‘tratamentul’ aplicat copilului.

Evident că noi trăim în România și avem alte legi și altă cultură, dar suntem curioși de părerea pe care o aveți voi despre aeasta situație?

Pentru cine nu știe cum arată un RNC (rear naked choke / strangulare din spate), puteți urmări un tutorial mai jos.

Doneaza pentru MMA news