Tatăl lui Khabib Nurmagomedov îi răspunde lui Conor McGregor: „Nu iertăm nimic!”
Tatăl lui Khabib Nurmagomedov îi răspunde lui Conor McGregor: "Nu iertăm nimic!"
Tatăl lui Khabib Nurmagomedov îi răspunde lui Conor McGregor: „Nu iertăm nimic!”

Khabib Nurmagomedov, campionul categoriei Lightweight și Conor McGregor, fostul campion UFC la Featherweight și Lightweight, se vor întâlni pe 6 octombrie, în Las Vegas, la UFC 229.

Deși nu au fost foarte multe scandaluri în ceea ce privește promovarea acestei lupte istorice pentru lumea MMA-ului și pentru fanii UFC, Conor McGregor, în stilul său caracteristic, a aruncat săgeți la adresa lui Abdulmanap Nurmagomedov, tatăl lui Khabib.

Este bine știut faptul că Nurmagomedov își respectă și iubește tatăl mai mult decât orice, lucru identificat și de Conor ca fiind punctul slab al luptătorului din Dagestan. Tocmai de aceea a început să îi atace familia, de la cap în jos, făcându-l pe Abdulmanap Nurmagomedov „un laș care tremură”.

https://www.instagram.com/p/Bm3bcH3gPFh

„Din punct de vedere mental ei nu pot (să ne intre pe sub piele). În ceea ce privește acest aspect stăm tare pe poziții,” a declarat tatăl lui Khabib. „Dimpotrivă, chiar îi lăsăm câteva lucruri să treacă fără să-i spunem nimic. Dar noi nu iertăm nimic. Cușca și lupta sunt în fața lor (pentru Khabib și Conor).”

Tatăl lui Khabib Nurmagomedov îi răspunde lui Conor McGregor: "Nu iertăm nimic!"
Tatăl lui Khabib Nurmagomedov îi răspunde lui Conor McGregor: „Nu iertăm nimic!”

Abdulmanap Nurmagomedov a continuat prin a preciza că prioritar pentru fiul său în acest moment este lupta împotriva lui Conor McGregor, dar și că ei au în vedere o luptă împotriva lui Tony Ferguson și una împotriva lui Georges St-Pierre.

„Pentru notorietate, pentru bani, pentru a îngropa era lui Conor, este chiar mai bine pentru noi. Dar dacă vorbim din punct de vedere strict sportiv, noi încă ne dorim luptă cu Ferguson. Chiar sper ca el să revină și să îl bată pe [Anthony] Pettis,” a continuat Nurmagomedov Sr.

„Intriga este încă acolo și întreaga lume este interesată (de lupta cu Ferguson). Ar fi un palmares de 11-0 pentru Khabib [în UFC], și 11-0 pentru el [Ferguson]. Și această luptă încă nu a avut loc,” a adăugat tatăl lui Khabib.

În încheiere, Abdulmanap Nurmagomedov a vorbit despre o posibilă luptă între Georges St-Pierre și fiul său: „Georges St-Pierre, care nu a fost niciodată învins din postura de campion la 170 [Welterweight], a revenit și a luat centura de la [Michael] Bisping la 185 (Middleweight). Dintotdeauna a fost lupta la care am visat. Îl urmăresc de mult timp. Este un Hall of Famer (Galeria Celebrităților din UFC). A arătat atât de multe pentru acest sport.”

Doneaza pentru MMA news