Limbajul nonverbal al lui Conor McGregor, analizat și explicat de un expert (VIDEO)
Limbajul nonverbal al lui Conor McGregor, analizat și explicat de un expert (VIDEO)
Limbajul nonverbal al lui Conor McGregor, analizat și explicat de un expert (VIDEO)

Conor McGregor este fără doar și poate fața MMA-ului, nu doar a UFC-ului. Fie că ne place sau nu, oriunde va apărea Conor McGregor se va face coadă la intrare și noi toți ne vom lua o linguriță pentru a mânca tot ce ne oferă superstarul irlandez. Unii și-ar lua și polonicul.

Mark Bowden este un expert în comunicare și limbaj nonverbal și are propria sa platformă unde oferă diferite analize, pe TruthPlane.com. De această dată, personalitatea aleasă este chiar Conor McGregor.

La începutul analizei sale, Mark Bowden explică faptul că nu cunoaște deloc sporturile de contact, artele marțiale și cu atât mai puțin ce se întâmplă în UFC, așadar, ne poate oferi o perspectivă obiectivă.

Începe prin a analiza ce face Conor McGregor la cântarul ceremonial, ce face în cadrul conferințelor de presă, în momentul face-off-urilor (când este față în față cu adversarul), înainte și după luptă, înainte și după înfrângere.

Sunt trecute în revistă luptele sale de la începutul carierei în UFC, conferințele de presă cu Jose Aldo, Nate Diaz și Eddie Alvarez, momentele de după înfrângerea în fața lui Nate și se atinge și meciul dintre Conor și Floyd Mayweather, cu tot ce a însemnat acesta.

Concluzia generală trasă de expertul în limbaj nonverbal este faptul că superstarul irlandez vrea mereu să își depășească prestația anterioară și tocmai de aceea se ajunge la situații din ce în ce mai neașteptate, cum a fost scandalul cu autocarul de la UFC 223.

Vă las să urmăriți singuri această analiză video, pentru că Mark Bowden cu siguranță vă va explica detaliile mai bine decât o pot face eu.

Doneaza pentru MMA news