VIDEO. Conor McGregor a fost arestat după ce a atacat un autobuz plin cu luptători UFC!
VIDEO. Conor McGregor a fost arestat după ce a atacat un autobuz plin cu luptători UFC!
VIDEO. Conor McGregor a fost arestat după ce a atacat un autobuz plin cu luptători UFC!

Conor McGregor ne-a obișnuit să fie capul de afiș la orice eveniment la care participă, dar în cazul galei UFC 223, apariția sa nu era anunțată.

Se pare că acesta, împreună cu aproximativ alți 15-20 de oameni, au venit din Dublin (Irlanda) la New York pentru a regla niște conturi. Cum pe McGregor și anturajul său se pare că nu prea îi duce capul, aceștia au venit pentru a-l ataca pe Khabib Nurmagomedov, main eventul galei, pentru că în urmă cu o zi ar fi avut o discuție aprinsă cu Artem Lobov, prietenul și coechipierul irlandezului.

Conor împreună cu grupul său au intrat prin zona de încărcare a arenei din Brooklyn, New York, fără a avea accesul permis. Aceștia au încercuit autobuzul care transporta mai mulți luptători UFC, printre care și Khabib și Rose.

Irlandezul a aruncat o liză direct în geamurile autobuzului și s-a creat o întreagă busculadă. În urma acestui incident, Michael Chiesa a fost tăiat pe față și nu va mai putea lupta la UFC 223. Totodată, lui Ray Borg i-au intrat cioburi în ochi și nici el nu va putea concura, iar prietenul lui McGregor, Artem Lobov, a fost scos din gală pentru implicarea să în acest eveniment neplăcut.

Poliția din New York i-a arestat pe Conor McGregor și pe toți cei implicați în incident, iar irlandezul riscă acum numeroase acuzații. Pe lângă despăgubirile serioase pe care va trebui să le plătească, Conor McGregor are șanse mari să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Momentan, acesta se află încă în arestul poliției.

Doneaza pentru MMA news