Ce părere aveți despre revenirea lui Chuck Liddell și cu cine ați vrea să lupte prima dată?
Ce părere aveți despre revenirea lui Chuck Liddell și cu cine ați vrea să lupte prima dată?
Ce părere aveți despre revenirea lui Chuck Liddell și cu cine ați vrea să lupte prima dată? | Sursa foto: AKA Thailand

De ceva vreme (1 an / 1 an jumate) tot circulă zvonuri că Chuck Liddell vrea să revină în mma. Motivele invocate ar fi multe și pe lângă clasicul „îmi lipsește acest sport”, „îmi lipsește senzația de a lupta în octogon”, cel mai probabil lipsa banilor își spune cuvântul în astfel de reveniri.

Chuck Liddell a participat recent la ediția americană a show-ului Big Brother cu celebrități, de unde a fost votat afară, iar în cadrul acestui reality TV show putea fi observat cum se antrenează. Întrebat dacă se află ceva în spatele acestor antrenamente, Chuck „The Iceman” Liddell a zis că se menține în formă pentru o posibilă revenire în mma.

„Cu siguranță este posibilă revenirea mea,” a declarat Chuck Liddell. „De-aia nu vreau să renunț la antrenamente. Am boxat mereu acolo. Sunt destule lucruri pe care nu le-au arătat la TV, dar m-am distrat în timp ce mă antrenam. Mă mențin în formă.”

Chuck Liddell nu a mai luptat din anul 2010, când a fost făcut KO de Rich Franklin la UFC 115. A fost a 3-a înfrângere consecutivă prin KO, ceea ce a marcat sfârșitul carierei sale. Până atunci, cel puțin…

Fostul campion UFC la categoria Light-Heavyweight a declarat în repetate rânduri că ar vrea să revină în octogon pentru a lupta fie împotriva lui Chael Sonnen, fie împotriva lui Tito Ortiz, vechiul său rival.

Chael Sonnen | Sursa foto: MMA Fighting

„Am zis-o de mai multe ori, Chael ar fi o luptă bună de reacomodare. Tito ar fi o luptă excelentă, dacă s-ar gândi vreodată să se mai lupte cu mine. Am auzit că nu vrea acest lucru. S-ar lupta cu alți oameni, dar nu cu mine, desigur,” a adăugat Chuck Liddell. O altă variantă vehiculată pentru Chuck Liddell ar fi Rampage Jackson, proaspăt eliminat din Bellator Heavyweight Grand Prix de către Chael Sonnen.

Chuck Liddell vs Tito Ortiz | Sursa foto: Bleacher Report

Având în vedere posibilii viitori adversari ai lui Chuck Liddell, revenirea sa în octogonul de mma, dar de data asta în cadrul organizației Bellator MMA, pare iminentă. Voi cu cine ați prefera să-l vedeți luptând la revenire? Sau mai bine, ați prefera să se întoarcă Chuck Liddell în mma?

Doneaza pentru MMA news