Conor McGregor îl atacă pe Khabib Nurmagomedov. Urmează să se lupte?
Conor McGregor îl atacă pe Khabib Nurmagomedov. Urmează să se lupte?
Conor McGregor îl atacă pe Khabib Nurmagomedov. Urmează să se lupte?

Conor McGregor a ieșit la atac în fața lui Khabib Nurmagomedov. Stați liniștiți, n-a ieșit McGregor în stradă, în schimb l-a înțepat pe Khabib pe Twitter. Cum îi stă în fire campionului UFC la Lightweight.

McGregor a postat pe Twitter următorul mesaj: „Cu adevărat, cu adevărat, cu adevărat trebuie să te pui în genunchi și să mă rogi. Altfel mă doaren-n c#r. Whiskey-ul meu iese pe piață anul ăsta și aia înseamnă o căruță de bani” (am adaptat traducerea la limba română)

„Îți măcelăresc animalele și le port pe post de cojoc. Le port o singură dată”, a continuat irlandezul cu referire la urșii cu care se compară Khabib.

Khabib nu a pierdut vremea și i-a răspuns la mesaj. Ba mai mult de atât, rusul a început să-l atace și pe Instagram.

„Poți să-i cumperi de la magazinul Gucci. Dar în octogon ursul te va mânca. #McBate” (adică bate palma ca să se oprească lupta)-i-a răspuns Khabib pe Twitter.

Ce credeți că urmează după această „confruntare” pe net? De obicei, dacă ne uităm la postările anterioare pe care le-a făcut Conor, putem deduce că irlandezul plănuiește ceva. Urmează să se lupte cei doi pentru titlu de campion UFC la Lightweight?

Spuneți-vă părerea în zona de comentarii de mai jos.

Doneaza pentru MMA news