Tony Ferguson reacționează la declarațiile făcute de Khabib Nurmagomedov după victoria de la UFC 219
Tony Ferguson reacționează la declarațiile făcute de Khabib Nurmagomedov după victoria de la UFC 219 | Sursa foto
Tony Ferguson reacționează la declarațiile făcute de Khabib Nurmagomedov după victoria de la UFC 219 | Sursa foto

Tony Ferguson, actualul campion interimar UFC la categoria Lightweight, a reacționat exact cum trebuia la declarațiile lui Khabib Nurmagomedov, după victoria obținută de acesta în fața lui Edson Barboza, la UFC 219.

„Dacă UFC-ul ar permite, m-aș lupta și cu McGregor și cu Tony Ferguson în aceeași seară. Serios…”, a spus Khabib la conferința de presă de după UFC 219.

Dacă de la Conor McGregor nu ne putem aștepta să răspundă unei asemenea provocări, probabil și din frica de a se angrena într-o luptă cu Khabib, de la Tony Ferguson ne putem aștepta la o vastă arie de reacții posibile.

„Nu-mi pasă dacă UFC aprobă, îl voi tăia pe McGregor … Îl voi trimite la podea pe Khabib și voi urca în categorie la Welterweight, fie înainte, fie după ce voi termina cu divizia asta și o voi curăța de gunoiul de la vârf. S-a acumulat poluare de-a lungul anilor, e timpul să curățăm casa #ApărăSauRenunță”, a postat Tony Ferguson pe Twitter.

Cred că este clar pentru toată lumea că McGregor nu are nici cel mai mic interes să se lupte cu Tony Ferguson sau cu Khabib Nurmagomedov, pentru că oricare dintre aceste lupte posibile ar reprezenta cea mai dificilă provocare din cariera irlandezului și totodată ar fi și cel mai prost remunerată.

Voi ce luptă ați vrea să vedeți: Tony Ferguson vs Conor McGregor, Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov, Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson?

Doneaza pentru MMA news