Bellator World Grand Prix 2018 a anunțat luptele ce vor avea loc în turneul de Heavyweight!
 Bellator World Grand Prix 2018 a anunțat luptele ce vor avea loc în turneul de Heavyweight!
Bellator World Grand Prix 2018 a anunțat luptele ce vor avea loc în turneul de Heavyweight! Sursa foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports

Bellator World Grand Prix 2018 a fixat brachetul pentru turneul ce ve încorona noul campion la categoria Heavyweight. Deși pare a fi un turneu al băbăciunilor, luptătorii prezenți în cadrul Grand Prix-ului de la anul nu se vor lăsa cu una cu două, având în vedere că pentru mulți dintre ei s-ar putea să fie ultimele meciuri din cariera de mma.

Turneul va pune în octogon 8 luptători a căror nume sunt probabil singurul lucru mai greu decât propriul lor corp. Da, băieții sunt grei, chiar dacă nu toți luptă la Heavyweight în mod obișnuit. Bellator World Grand Prix va debuta pe 20 ianuarie 2018, la gala Bellator 192, unde se vor confrunta în primul sfert de finală Rampage Jackson și Chael Sonnen.

Următoarea luptă din turneu îi va avea ca protagoniști pe Matt Mitrione (cel care tocmai la învins pe Fedor, dar erau amândoi pe punctul de a-și lua KO) și Roy Nelson, care se vor duela pe 16 februarie. Fedor Emelianenko îl va înfrunta pe Frank Mir în luna aprilie, iar ultimul sfert de finală îi va pune în octogon pe Ryan Bader și King Mo, undeva în luna mai.

Brachetul turneului Bellator World Grand Prix 2018 – Heavyweight

Cei 8 luptători care se vor lua la bătaie pentru titlul de campion la Heavyweight 

*Vă avertizez să dați sonorul puțin mai încet pentru că unele videouri au o coloană sonoră aleasă de copii de clasa a V-a, care probabil că s-au gândit că vrea și bunică-mea să audă melodiile.

Frank Mir (18-11)

Fedor Emelianenko (36-5)

Matt Mitrione (12-5)

Roy Nelson (20-12)

Ryan Bader, actualul campion Bellator la Light Heavyweight (24-5)

Muhammed „King Mo” Lawal (21-6)

Quinton „Rampage” Jackson (37-12)

Chael Sonnen (29-15)

Doneaza pentru MMA news