Bellator 187: Rezultatele și rezumatul VIDEO al galei în care Conor Mcgregor a intrat în octogon!
Bellator 187: Rezultatele și rezumatul VIDEO al galei în care Conor Mcgregor a intrat în octogon!
Bellator 187: Rezultatele și rezumatul VIDEO al galei în care Conor Mcgregor a intrat în octogon!

Bellator 187 este o nouă gală de succes a acestei organizații de mma care (încă!) stă în umbra UFC-ului! Bellator a reușit să lege o serie de gale de senzație, iar prin apariția lui Conor Mcgregor în octogon, pentru a face scandal, nu de alta, a început din ce în ce mai multă lume să audă și de Bellator MMA.

Acest fapt nu poate duce decât la creșterea sportului în sine pentru că orice formă de concurență naște progres și inovație. Faptul acesta este cu atât mai vizibil într-un sport ca mma-ul, deoarece artele marțiale mixte sunt într-o continuă evoluție și dezvoltare.

Main eventul galei i-a avut în centrul atenției pe Brian Moore (10-6-0) și AJ Mckee (10-0). Câștigătorul partidei a fost AJ Mckee care și-a submis adversarul prin rear naked choke (strangulare din spate), reușind să își păstreze palmaresul intact, fără înfrângeri.

O altă luptă spectaculoasă l-a avut ca protagonist pe Baby Slice, fiul lui Kimbo Slice, care a reușit să se impună în fața adversarului său tot prin rear naked choke.

Cu toate că am avut parte de o gală plină de submisii și TKO-uri (în prima rundă), cea mai mediatizată partidă de la Bellator 187 a fost cea dintre John Redmond și Charlie Ward.  Deși partida s-a terminat în minutul 4:59 din prima rundă prin TKO, avându-l ca învingător pe Charlie Ward, faptul că și-a făcut apariția în octogon Conor Mcgregor a fost adevăratul eveniment al acestei lupte.

Practic, dacă nu apărea Mcgregor în octogon (poți citi mai multe comentarii pe tema asta, aici), nu auzea atât de multă lume de Bellator și cu atât mai puțin de Charlie Ward, prietenul campionului UFC pentru care acesta a făcut circ după luptă.

Doneaza pentru MMA news