VIDEO. Conor Mcgregor a intrat în octogonul Bellator după o luptă, l-a împins pe arbitru și a plesnit un membru din staff!
VIDEO. Conor McGregor a intrat in octogonul Bellator dupa o lupta, s-a certat cu arbitrul si a plesnit un membru din staff!
VIDEO. Conor McGregor a intrat in octogonul Bellator dupa o lupta, s-a certat cu arbitrul si a plesnit un membru din staff!

Conor McGregor a dat buzna în octogonul organizației Bellator, la gala Bellator 187 ce a avut loc în Dublin, Irlanda, orașul în care locuiește irlandezul. Această gală a fost organizată de Bellator în colaborare cu organizația europeană BAMMA.

McGregor, ca orice țăran înstărit, ghidat mai mult de instinct decât de rațiune, a fugit în octogon pentru a-și felicita coechipierul Charlie Ward, care tocmai îl făcuse KO pe John Redmond în ultimele secunde ale Rundei I.

De ce m-am grăbit să-l fac țăran înstărit pe Mcgregor? O astfel de acțiune nu o puteau face decât acești Gigi Becali internaționali care au impresia că lumea e la picioarele lor, iar noi toți suntem oile care au nevoie de cineva care să le ghideze calea.

Conor McGregor a intrat în octogon, s-a bucurat pentru acest KO, dar în momentul în care arbitrul Marc Goddard a urlat la el să iasă afară și l-a atins pe piept, a început să urle înapoi la el și l-a împins pe arbitru, care verifica starea lui John Redmond, luptătorul care a fost făcut knockout.

Marc Goddard l-a mai avertizat o dată pe McGregor la gala UFC unde s-au duelat Artem Lobov, BFF-ul (best friends forever) irlandezului, cu Andre Fili, pentru că acesta urla din afara octogonului fără a fi o persoană acreditată pentru a sta în colțul luptătorului pe care-l susținea.

În urma incidentului din octogonul Bellator, McGregor a fost escortat afară, însă nu fără scandal. Conor i-a ridicat în picioare pe fanii irlandezi, încurajând publicul să facă gălăgie. Un alt video îl arată pe campionul UFC cum plesnește un membru al staffului Bellator în timp ce acesta îl avertiza că nu are voie să mai intre în octogon.

Pentru palma aia, oricine altcineva ar fi fost implicat în incident, probabil că ar fi fost dat în judecată. E caz penal! Rămâne de văzut ce va urma și tocmai de aceea mi se pare termenul de ‘țăran înstărit’ optim pentru a descrie această situație.

În același timp, se poate ca această întreagă mișcare să fie una mai calculată decât s-ar putea crede la prima vedere. Conor McGregor urmează să lupte în UFC, fie pentru a-și apăra (în sfârșit!) centura la categoria Lightweight împotriva lui Tony Ferguson, fie pentru a face o grămadă de bani într-o partidă cu Nate Diaz.

Tony Ferguson sau Nate Diaz?
Tony Ferguson sau Nate Diaz? Ce lupta ati vrea sa vedeti?

În ambele situații, McGregor vrea să aibă poziția dominantă la masa negocierilor și sunt convins că după ce iei 100 milioane dolari pentru o luptă în care nu prea aveai risc mare de damage (cu Mayweather), nu vrei să revii în mma și să te lupți pentru banii din contractul pe care îl aveai anterior în UFC. Este foarte posibil ca McGregor să fi avut această ‘ieșire necontrolată’ tocmai pentru a pune presiune pe șefii UFC să îi ofere un contract cât mai mare, arătând că are și alte variante unde poate lupta, cum ar fi Bellator.

Totuși, indiferent dacă aceasta este intenția ascunsă sau nu din spatele acțiunilor sale, abordarea asta de WWE Wrestling american cu intrat în octogon și făcut scandal este tot o formă de țărănie. Îmi păstrez cuvintele – țăran înstărit! Cu toate acestea, nu înseamnă că nu voi mai scrie despre el sau că nu îl voi urmări în continuare, dar asta nu înseamnă că sunt pro atitudinii sale în situații de genul. Nici pe departe!

Un campion, indiferent de sport, dar cu atât mai mult în lumea artelor marțiale, trebuie să fie un exemplu pentru copii, pentru tineri, pentru societate. Trebuie să fie un model din toate punctele de vedere!

Doneaza pentru MMA news