Luptă clandestină cu un final extrem de spectaculos: Boxer vs Luptător de Muay Thai.
Luptă clandestină cu un final extrem de spectaculos: Boxer vs Luptător de Muay Thai. Voi pe cine mizați?
Luptă clandestină cu un final extrem de spectaculos: Boxer vs Luptător de Muay Thai. Voi pe cine mizați?

Ce credeți că se poate întâmpla în momentul în care participi, total random, la o luptă clandestină de stradă, organizată într-un ring făcut parcă din bandă izolatoare? Deși a trecut ceva timp de când lumea se uita la ‘Bumfights’ (lupte cu vagabonzi în America) sau la luptele de stradă din Miami cu Kimbo Slice și Jorge Masvidal, oamenii vor avea mereu o afinitate pentru violență. Dacă este și puțin organizată, cu atât mai bine.

Nici eu nu înțeleg de ce mă atrag acest gen de lupte, dar în același timp nu înțeleg nici de ce prefer filmulețe homemade în dauna celor profesioniste. Aici înțelegeți și voi ce vreți.

Ce îmi place la această luptă, pe lângă tipul care arbitrează cu GoPro-ul pe cap care pare a fi o copie în miniatură a lu Kimbo Slice, este faptul că se vede că ambii luptători sunt bine pregătiți. Atât boxerul, cât și luptătorul de Muay Thai ne arată un set de skilluri și mai ales o rezistență la lovituri care și-ar avea lejer locul în galele din România.

Acum urmează să vă împărțiți în două tabare – boxeri contra muay thai-iști-și să dați un pronostic! Nu vreau să vă bag spoilere, dar rezultatul este cu adevărat spectaculos!

Doneaza pentru MMA news