UFC 300 a fost fără doar și poate una dintre cele mai reușite gale din istoria MMA-ului, nu doar a UFC-ului. Alex Pereira a reușit să-și apere centura în dauna fostului campion la categoria Light-Heavyweight, Jamahal Hill, cu un KO devastator în chiar prima rundă a confruntării lor.

Imediat după luptă, Alex ‘Poatan’ Pereira a cerut un meci la Heavyweight. Oare cu cine? Tom Aspinall sau chiar împotriva lui Jon Jones pentru titlul suprem la categoria grea?

În co-main eventul serii, Zhang Weili și-a apărat și ea centura de campioană în dauna compatrioatei sale, pe care aproape că a trimis-o la culcare la sfârșitul primei runde.

Unul dintre cele mai spectaculoase KO-uri din istoria sportului a avut loc în lupta pentru centura BMF (Baddest Mother F*er), în care Max Holloway, fostul campion al categoriei Featherweight, a reușit să-l trimită la somn pe Justin Gaethje, fostul campion interimar al categoriei Lightweight și fostul campion BMF. 

Knockoutul s-a produs în chiar ultima secundă a luptei, când Max Holloway și-a invitat adversarul în centrul octogonului!

Urmărește mai jos cele mai memorabile faze de la gala UFC 300: Alex Pereira vs Jamahal Hill!

Main card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news