Tudor Racoțan este multiplu campion național și internațional, câștigător al centurii NAGA în Statele Unite ale Americii.

Tudor antrenează grupele de grappling din cadrul Ronin Training Academy din Târgu Mureș unde toți cei interesați pot învăța un stil de luptă eficient, care le va servi și pentru îmbunătățirea condiției fizice, dar și în scopuri de autoapărare.

Antrenamentele de la grupele de grappling au loc în fiecare marți și joi de la ora 19:00 și sâmbătă de la ora 10:00. Am reușit să-i luăm un interviu lui Tudor Racoțan pentru a afla mai multe despre experiența sa în grappling și în lumea artelor marțiale.

  1. Când ai intrat prima oară în contact cu artele marțiale?

Prima dată am intrat în contact cu artele marțiale la vârsta de 8 ani.

  1. Care este partea ta preferată din a fi antrenor?

Partea mea preferată este că pot ajuta oamenii să își descopere limitele și să fie capabili să se apere în caz că sunt atacați.

  1. Cum identifici potențialul într-un elev?

Un elev care are potențial este un elev ambițios care dă tot ce are în timpul antrenamentului. Oricine poate fi un sportiv valoros atât timp cât își dorește acest lucru.

  1. La ce se pot aștepta oamenii de la noua grupă de grappling de la Ronin Training Academy din Târgu Mureș?

Oamenii se pot aștepta să fie puși în situații mai grele decât în viața de zi cu zi însă îi vom învăța cum să le facă față.

  1. Ce sfat ai pentru toți cei care se gândesc să se apuce de grappling?

Nu trebuie să fii un talent născut, trebuie doar să vrei sa înveți. Odată ce ai intrat în sală te putem considera un om care încearcă și are mari șanse de reușită.

Program:

  • Marți și Joi, de la ora 19.00
  • Sâmbătă de la ora 10.00

Detalii și înscrieri la numărul de telefon: 0773 785 091 – Tudor Racoțan

Niciodată nu e prea târziu pentru a începe a duce un stil de viață sănătos, într-un cadru profesionist, alături de oameni prietenoși! Oss!

Doneaza pentru MMA news