Bobby Green reușește un KO în doar 33 de secunde! Diana Belbiță pierde în dauna Karolinei Kowalkiewicz! 

În cadrul galei UFC Vegas 80, fanii MMA au avut ocazia să vadă în main eventul serii doi dintre cei mai talentați luptători ai categoriei Lightweight.

Grant Dawson avea o singură înfrângere în carieră, iar veteranul Bobby Green venea după submisia reușită împotriva lui Tony Ferguson.

Dawson era favorit clar în această partidă, care, din nefericire pentru el, s-a terminat în doar 33 de secunde după ce a fost făcut KO de către Bobby Green.

La 35 de ani, Bobby Green demonstrează că vârsta e doar un număr chiar și în categoriile mai mici și cu această victorie va intra în TOP 10 la categoria Lightweight.

O luptă așteptată de noi, cea dintre Philip Lins și Ion Cuțelaba a fost anulată în ziua meciului deoarece luptătorul brazilian s-a îmbolnăvit și nu a putut intra în octogon.

În partida Dianei Belbită, fosta pretendentă la centură de campioană a categoriei Strawweight, Karolina Kowalkiewicz, s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru luptatoarea din România, care a fost învinsă la capătul a 3 runde dominante.

Urmărește mai jos întreg desfășurătorul galei UFC Vegas 80: Grant Dawson vs Bobby Green

Main Card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news