Inscrie-te la AJP Tour Târgu Mureș National Jiu-Jitsu Championship 2023 – GI & NO GI cu pret redus!

AJP Tour Târgu Mureș National Jiu-Jitsu Championship 2023 – GI & NO GI se va desfășura pe data de 29 octombrie 2023, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș! Termenul limită de înscriere stabilit este 23 octombrie 2023, iar toți iubitorii de BJJ din România pot să profite acum de această oportunitate unică și să nu rateze evenimentul.

Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro™ (AJP) reprezintă o organizație sportivă profesionistă de Jiu-Jitsu, născută din dorința de a revoluționa competițiile de Jiu-Jitsu Brazilian. Cu peste 150 de evenimente desfășurate pe toate cele șase continente în fiecare sezon, AJP și-a asumat misiunea de a aduce acest sport la niveluri de excelență și profesionalism fără precedent.

AJP reprezintă evoluția naturală a unei mișcări care a luat naștere în 2009, odată cu organizarea primului Campionat Mondial de Jiu-Jitsu Profesional din Abu Dhabi. Acest nou eveniment a fost conceput cu două obiective principale: să transforme Jiu-Jitsu Brazilian într-un sport profesionist și să consacre Abu Dhabi ca capitală mondială a acestui sport. După treisprezece ani, este evident că ambele obiective au fost atinse cu succes.

Nu rata această ocazie!

ÎNSCRIE-TE AICI: https://ajptour.com/en/event//813

Termen limită: 23 octombrie 2023

AJP Tour este cea mai tare competiție internațională de BJJ cu GI & NO GI care se desfășoară în România!

Cu toate că există și alte evenimente de înaltă calitate în țara noastră, AJP National Tour – GI & NO GI se evidențiază ca fiind cu mult peste celelalte și reprezintă cea mai atrăgătoare și spectaculoasă competiție pentru practicanții de BJJ din România.

Participând la acest eveniment inclus în circuitul internațional AJP Tour, poți câștiga premii mai mari, iar cele 1000 de puncte primite de competitori intră în cadrul clasamentului anual AJP Global Rankings.

Această oportunitate îi va motiva pe sportivii din toate colțurile lumii să se înscrie într-un eveniment recunoscut la nivel internațional, care le aduce multe puncte în clasamentul general.

Astfel, vei avea șansa să-ți măsori nivelul competițional alături de sportivi din alte țări și să te confrunți cu stiluri de luptă diferite și adversari variabili.

Competiția este deschisă tuturor nivelurilor de vârstă, experiență, vârstă și sex!

Nu rata această oportunitate!

ÎNSCRIE-TE AICI: https://ajptour.com/en/event/813

Doneaza pentru MMA news