VIDEO. Vezi toate fazele de la gala UFC Fight Night: Cory Sandhagen vs Rob Font!

Main eventul serii de la gala UFC Fight Night: Cory Sandhagen vs Rob Font a fost o improvizație deoarece fanii se așteptau la o altă confruntare cu implicații la titlul categoriei Bantamweight.

Cory Sandhagen trebuia inițial să lupte impotriva verișorului mai mic al lui Khabib Nurmagomedov, Umar Nurmagomedov, care s-a accidentat grav și nu va mai putea lupta pentru o perioadă de aproximativ 1 an de zile.

În locul său a intrat Rob Font, care voia să demonstreze că încă mai poate trage speranțe la centura de campion deținută în acest moment de Aljamain Sterling.

Sandhagen a demonstrat de ce este unul dintre cei mai buni luptători din lume, nu doar la categoria Bantamweight, neutralizându-și adversarul timp de 5 runde, în ciuda unei accidentări la triceps care s-a produs în chiar prima rundă a confruntării lor.

Cu această victorie, rămâne de văzut cine va câștiga partida dintre Aljamain Sterling și Sean O’Malley, dar cu siguranță că Sandhagen va avea un cuvânt greu de spus în viitorul acestei categorii, alături de Merab Dvalishvili, Henry Cejudo și Marlon Chito Vera.

În co-main eventul serii, Tatiana Suarez a arătat fenomenal, reușind s-o submită pe fosta campioană UFC la categoria Strawweight, Jessica Andrade. Tatiana Suarez rămâne neînvinsă și va lupta pentru titlu în cel mai scurt timp!

Main Card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news