Gala UFC 289: Amanda Nunes vs Irene Aldana a avut loc în Canada, fiind primul eveniment pus în scenă de UFC în această țară după mai bine de 3 ani de zile.

Main eventul serii ne-a oferit o prestație dominantă a Amandei Nunes, care timp de 5 runde nu i-a dat nicio șansă Irenei Aldana de a face ceva.

După această victorie dominantă, Amanda Nunes și-a așezat ambele centuri și mănușile în octogon și a anunțat că se retrage din postura de dublă campioană și totodată, de cea mai bună luptătoare de MMA din istoria acestui sport.

În co-main eventul serii, fostul campion al categoriei Lightweight, Charles Oliveira, a demonstrat de ce merită să lupte din nou pentru titlu împotriva lui Islam Makhachev, după ce l-a distrus pe Beneil Dariush în prima rundă.

Luptatoarea noastră, Diana „Prințesa Războinică” Belbiță, a reușit s-o învingă pe brazilianca Maria Oliveira la capătul a 3 runde în care a avut o prestație impunătoare.

Cariera Dianei Belbiță în UFC arată din ce în ce mai bine și așteptăm să vedem ce adversară va urma pentru ea în viitorul nu foarte depărtat, sperăm noi.

Main Card  

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news