VIDEO. Leon Edwards și-a apărat centura în dauna lui Kamaru Usman! Ce va urma acum? 

Gala UFC 286 a avut loc pe O2 Arena din Londra, iar fanii europeni au avut ce vedea! Main eventul serii a fost a 3-a confruntare dintre Leon Edwards, favoritul publicului, și Kamaru Usman, care intra în octogon de data aceasta din postura de pretendent la centura de campion.

La capătul unei lupte extrem de strânse, Leon Edwards a reușit să-și apere centura de campion, punând capăt discuțiilor în ceea ce privește cine este cel mai bun luptător din lume la categoria Welterweight în acest moment!

Rămâne de văzut ce va urma acum atât pentru Edwards, cât și pentru Usman, dar cert este că această categorie de greutate este una extrem de competitivă în care oricare dintre luptătorii aflați în top 5 se pot lupta pentru centura de campion absolut.

În co-main eventul serii, Justin Gaethje a reușit să-l oprească pe Rafael Fiziev, care reprezenta noul val de luptători din categoria Lightweight. Imediat după victorie, acesta a anunțat că mai dorește să lupte încă o dată pentru titlu și că după aceea se va retrage, cel mai probabil.

Urmărește mai jos toate rezultatele și cele mai spectaculoase faze de la gala UFC 286: Leon Edwards vs Kamaru Usman 3!

Main Card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news