VIDEO. UFC 285: Jon Jones a fost imperial! Valentina Shevchenko și-a pierdut centura!

Gala UFC 285 a fost un show de zile mari deoarece a marcat mult așteptatul debut al lui Jon Jones la categoria grea, după mai bine de 3 ani de absență din octogon.

Adversarul său, Ciryl Gane, fost campion interimar la Heavyweight, intra în cușcă cu o singură înfrângere în palmares, în dauna lui Francis Ngannou, fostul campion absolut al categoriei.

Jon Jones l-a executat în mai puțîn de 3 minute pe Ciryl Gane, ducându-l pe acesta la sol și submițându-l printr-o ghilotină impecabilă. Cu această victorie, Jon Jones a intrat în rândul celor care se pot numi „double champs”, fiind atât campion UFC la categoria Light-Heavyweight în trecut, iar acum fiind noul campion absolut la categoria Heavyweight.

Urmează o confruntare cu Stipe Miocic, fostul campion al categoriei și totodată considerat cel mai bun Heavyweight din istoria UFC.

În co-main eventul serii, Alexa Grasso a reușit să producă o surpriză de proporții colosale, învingând-o pe Valentina Shevchenko, care părea de neatins, și care domina lupta până în acel moment.

O lovitură de picior din întoarcere a costat-o pe Valentina Shevchenko titlul de campioană, deoarece Alexa Grasso i-a luat imediat spatele și a submis-o printr-o strangulare din spate (RNC – rear-naked choke).

Urmărește mai jos toate fazele spectaculoase de la gala UFC 285: Jon Jones vs Ciryl Gane!

Main Card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news