Francis Ngannou nu mai este campionul UFC la Heavyweight! Dana White i-a luat centura și i-a spus că este liber să lupte unde vrea!

Este oficial! Francis Ngannou nu mai este campionul UFC la categoria Heavyweight și nici nu mai face parte din cea mai mare promoție de MMA a lumii!

„I-am oferit lui Francis Ngannou un contract care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit luptător de la categoria grea din istoria UFC-ului,” a declarat Președintele UFC Dana White. „A refuzat oferta și îi vom rezilia contractul. De acum, Francis Ngannou poate să facă și să lupte oriunde își dorește el,” a încheiat șeful celei mai prestigioase organizații de MMA la ora actuală.

Totodată, Dana White a anunțat că Jon Jones a semnat un nou contract cu UFC valabil pentru 8 lupte, iar fostul campion la categoria Light-Heavyweight se va confrunta cu Ciryl Gane pentru titlul vacant la categoria grea.

Lupta va avea loc în Las Vegas, pe 4 martie 2023 și va marca prima luptă la Heavyweight pentru Jon Jones și în același timp prima intrare în octagon după 3 ani de absență.

De cealaltă parte, Ciryl Gane este fostul campion interimar la Heavyweight și singura sa înfrângere din carieră este în dauna lui Francis Ngannou, acum fostul campion UFC la Heavyweight.

Tu pe cine pariezi că va câștiga? Cine va fi noul campion UFC la categoria grea?

Doneaza pentru MMA news