România pe locul 5 la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian din Abu Dhabi 2022!
România pe locul 5 la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian din Abu Dhabi 2022!

BJJ-ul (Brazilian Jiu Jitsu) devine din ce în ce mai popular la ora actuală în întreagă lume, iar acest lucru nu avea cum să nu se reflecte și pe plan național, la noi în România.

Anul acesta, România a terminat Campionatul Mondial de Jiu Jitsu Brazilian din Abu Dhabi pe locul 5, adunând 12 medalii de aur, 18 medalii de argint și 12 medalii de bronz! 

Această performanță ne confirmă încă o dată că popularitatea acestui sport va duce și la creșterea talentului competițional de la noi din țară, fapt ce nu poate decât să ne bucure!

Jiu Jitsu Brazilian este un sport care poate fi practicat de orice persoană, indiferent de nivelul de experiență în sporturi de contact sau de condiția fizică. Toate se vor așeza, încetul cu încetul, odată ce te vei apuca de această artă marțială destinată tuturor categoriilor de vârstă.

Citește și: 5 motive pentru care n-ar trebui să ratezi AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – GI!

Tocmai de aceea, în România, tot mai mulți practicanți de sporturi se îndreaptă (și) către BJJ, deoarece te ajută în menținerea unui stil de viață sănătos, în crearea unei rutine bazată pe disciplină, toate cu un scop practic. Până la urmă, înveți să te aperi în situațiile neplăcute ce pot apărea oricând.

Pentru toți pasionații de BJJ din România, pe 26 noiembrie 2022, va avea loc cea mai importantă competiție internațională de BJJ cu GI (kimono) de la noi din țară – AJP Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022!

Termenul limită de înscrieri este 21 noiembrie 2022! Înscrieți-vă aici!

Doneaza pentru MMA news