Înscrie-te la AJP Tour Târgu Mureș international jiu-jitsu championship 2022  și testează-te cu competitori din intreaga lume!

AJP Tour Târgu Mureș international jiu-jitsu championship 2022 va avea loc pe 26 noiembrie 2022, la Târgu Mureș, în Sala Polivalentă a orașului.

Competițiava aduna sportivi din întreaga lume și este pentru prima oară când un eveniment de BJJ de talie internațională are loc la Târgu Mureș.

NSCRIE-TE AICI! 

AJP Tour este o competiție organizată în mai multe țări, susținută de Abu Dhabi Jiu Jitsu Tour, iar faptul că anul acesta, o ediție internațională va avea loc chiar la noi în țară, nu poate decât să ne bucure.

Sportivii români vor avea ocazia să concureze și să își testeze nivelul competițional alături de adversari de pe toate continentele, ceea ce va duce în mod cert la o creștere a experienței pentru toți participanții.

TERMENUL LIMITĂ de înscriere este 21 noiembrie 2022, iar cei interesați se pot înregistra pe site-ul oficial al competiție, chiar aici.

Taxele de înscriere:

$30 USD (copii și tineri) / $50 USD (amatori, profesioniști și master)

  • Pentru a consulta regulamentul AJP, click aici.
  • Pentru a verifica categoriile de greutate și vârstă AJP, click aici.

ÎNSCRIE-TE AICI! 

Urmărește canalele oficiale de comunicare AJP Tour International Târgu Mureș: FacebookInstagram.

Sponsorul principal al competiției este BJJ Mall, iar evenimentul este organizat de Ronin Training Academy din Târgu Mureș!

Doneaza pentru MMA news