VIDEO. Charles Oliveira a fost imperial! Michael Chandler vrea să lupte pentru titlu sau împotriva lui Conor McGregor!
VIDEO. Charles Oliveira a fost imperial! Michael Chandler vrea să lupte pentru titlu sau împotriva lui Conor McGregor!

UFC 274 a fost a gală extrem de încărcată din punct de vedere emoțional. Charles Oliveira și-a pierdut centura de campion deoarece nu a reușit să se încadreze în greutatea categoriei Lightweight, depășind baremul cu 200 de grame.

UFC-ul i-a promis că în situația în care va câștiga, va primi următoarea luptă pentru titlu. Dacă Justin Gaethje urma să câștige, acesta ar fi devenit noul campion UFC la Lightweight.

Chalres a reușit să demonstreze încă o dată că este cel mai bun luptător din lume la această categorie și a cerut să lupte pentru titlu împotriva lui Conor McGregor.

Co-main eventul serii a fost cea mai dezamăgitoare luptă a anului (dacă nu chiar din ultimii ani). Rose Namajunas și-a pierdut centura în fața Carlei Esparza, la capătul a 5 runde în care efectiv nu s-a întâmplat mai nimic.

Michael Chandler l-a făcut KO într-un mod extrem de brutal pe Tony Ferguson, acesta având nevoie de câteva minute pentru a-și reveni. Cu această victorie, Michael Chandler a cerut și el lupta pentru titlu sau o confruntare cu McGregor la categoria Welterweight.

Urmărește mai jos toate rezultatele de la gala UFC 274: Charles Oliveira vs Justin Gaethje

Main Card

Preliminarii

NOTĂ: Lupta Donald Cerrone vs. Joe Lauzon a fost anulată deoarece Cowboy s-a îmbolnăvit și a trebuit să se retragă. 

Doneaza pentru MMA news