VIDEO. Rezultate UFC 273: Campionii și-au păstrat centurile! Khamzat Chimaev a ieșit învingător! 

În cadrul galei UFC 273, Alexander Volkanovski a reușit să-l oprească pe The Korean Zombie în runda a 4-a, apărându-și încă o dată centura.

Cu această victorie, Volkanovski începe, ușor-ușor, să devină cel mai bun luptător din istoria categoriei Featherweight, având în vedere că are deja o victorie împotriva lui Jose Aldo, 2 victorii în fața lui Max Holloway și una în fața lui The Korean Zombie.

Singura întrebare rămasă acum este – Cine urmează? Va lupta împotriva lui Max Holloway sau va urca în categorie pentru a încerca să ia centura de campion la Lightweight?

În co-main eventul serii am asistat la o luptă extrem de strânsă, unde Aljamain Sterling a reușit să-și păstreze centura și să le închidă gura tuturor celor care îl numeau un „campion de hârtie”, prin prisma faptului că a câștigat centura prin descalificare.

Lupta pe care au așteptat-o toți fanii nu a dezamăgit, Gilbert Burns și Khamzat Chimaev oferind un show de zile mari. Khamzat Chimaev s-a impus la decizie, iar acum va urma o luptă împotriva lui Colby Covington.

Main card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news