Înscrie-te la competiția AJP Tour România National Pro Gi & No Gi pentru a câștiga super premii!

AJP Tour România National Pro Gi & No Gi este una dintre cele mai importante competiții de Jiu Jitsu Brazilian din țară. Circuitul AJP Tour este unul extrem de prestigios și este deschis concurenților din toate țările, indiferent de vârstă, sex, sau centură în BJJ.

ÎNSCRIE-TE AICI

Această competiție se va desfășura în Sala Agronomie din București, pe data de 25 septembrie 2021, iar câștigătorii vor primii 2 pachete de călătorie la Campionatul Mondial World Pro Abu Dhabi și câte 1000 de puncte în clasamentul mondial AJP Rankings. 

🥇 1 pachet de călătorie (avion, cazare, înscriere) la Campionatul Mondial World Pro Abu Dhabi – pentru centuri albastre

🥇 1 pachet de călătorie (avion, cazare, înscriere) la Campionatul Mondial World Pro Abu Dhabi – pentru centuri mov

Mai mult decât atât, această competiție va conta și ca cea de-a 2-a etapă din cadrul circuitului BJJ Belt League 2021, care va desemna cei mai buni practicanți de Jiu Jitsu Brazilian din România, la sfârșitul sezonului competițional.

ÎNSCRIE-TE AICI

Înscrie-te la această competiție până la data de 14 septembrie 2021 și vei beneficia de o taxă redusă de înscriere. Termenul limita pentru a te înscrie și a achita taxa exclusiv online este de 21 septembrie 2021. Orice înscriere neachitata până în acel moment va fi anulată.

Click aici pentru mai multe informații despre categoriile AJP.

Click aici pentru a citi regulamentul competiției AJP. 

ÎNSCRIE-TE AICI

AJP TOUR ROMÂNIA NATIONAL PRO – GI & NO GI OPEN este organizat în parteneriat Ambasada Emiratelor Unite la București, DP World Constanța și DP World Logistics.

Doneaza pentru MMA news