7 sfaturi pentru cei care vor să câștige la pariuri sportive

Pariurile sportive sunt printre cele mai populare tipuri de jocuri de noroc. Sunt mai multe motive pentru care oamenii pariază pe rezultatele competițiilor sportive: șansele relativ mari de câștig, ușurința cu care se poate paria pe Internet și plăcerea de a urmări competiții sportive live pentru a vedea dacă au câștigat.

Site-urilor de pariuri sportive permit în ziua de azi parierea pe aproape orice fel de sport. Te poți concentra asupra unor sporturi pe care nu se făceau pariuri cu câțiva ani în urmă, cum ar fi pariuri UFC la Unibet.

Odată ce ai ales sportul preferat, ce poți face pentru a-ți crește șansele de câștig? Iată câteva trucuri:

1.       Cunoaște bine sportul respectiv

Orice informație este binevenită, de la reguli la particularități ale unor jucători și echipe. Astfel vei ști care oponent are mai multe șanse de câștig, în funcție de performanțele sale din trecut, dar și de contextul actual.

2.       Pariază pe un număr limitat de sporturi

Iți recomandăm să te gândești cu mare grijă la numărul de sporturi la care pariezi. Nu e obligatoriu să fie unul singur, dar dacă sunt prea multe îți vei pierde concentrarea. Alege sporturi despre care ai măcar minime cunoștințe și nu paria la întâmplare.

3.       Setează-ți obiective realiste

Te aștepți să te îmbogățești peste noapte din pariuri sportive? Acest tip de gândire nu te va ajuta. Obiective mult mai realiste sunt: să mă distrez în limita unui buget, să câștig 10% din suma investită, sau să ghicesc la 1 din 5 pariuri.

4.       Definește un buget

Nu contează cât de mulți bani ai în cont. Poți să fii cel mai bogat om de pe planetă și să pierzi toți banii la jocuri de noroc. Abordarea corectă este să setezi un buget și în același timp să te împaci cu ideea că ai mai multe șanse să pierzi decât să câștigi. Foarte important: nu continua să investești în pariuri după ce ai consumat tot bugetul de pe o zi/perioadă de timp aleasă.

5.       Înțelege conceptul de valoare

Valoarea este un termen folosit foarte des în pariurile sportive, dar puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat la ce se referă.

Pe scurt, valoarea reprezintă o măsură a relației dintre șansele unei selecții și probabilitatea producerii rezultatului asociat. Când șansele sunt mai mari decât „ar trebui”, din punct de vedere tehnic, să se bazeze pe probabilitatea relevantă, se spune că o selecție are o valoare așteptată pozitivă.

Succesul în pariuri sportive este despre găsirea valorii așteptate pozitive. În mod ideal ar trebui să plasezi un pariu numai după ce ai identificat valoarea pozitivă așteptată. Doar așa vei putea face profit pe termen lung.

6.       Învață câteva strategii de pariere

Nu porni la drum fără să înveți câteva strategii de pariere simple, dar eficiente. Cele mai folosite sunt: pariuri de arbitraj, susținerea favoritelor, pariuri pe prețurile pieței și pariuri bazate pe șiruri de câștiguri.

7.       Nu uita să te distrezi

În afara cazului când ești un jucător de jocuri de noroc profesionist, nu pune rezultatele prea mult la suflet. Nu te entuziasma prea tare dacă câștigi și nu te necăji dacă ai pierdut. Vei putea să iei decizii bune doar rămânând lucid.

Doneaza pentru MMA news