VIDEO. UFC 261: Kamaru Usman a fost imperial! Rose Namajunas și-a recâștigat centura!
VIDEO. UFC 261: Kamaru Usman a fost imperial! Rose Namajunas și-a recâștigat centura!

UFC 261 a fost fără doar și poate cea mai spectaculoasă gală din 2021 și una dintre cele mai memorabile evenimente din istoria organizației.

3 lupte pentru titlu, o arenă plină de fani (pentru prima oară de la începerea pandemiei) și niște KO-uri și submisii excelente.

Kamaru Usman l-a făcut KO pe Jorge Masvidal la începutul rundei a 2-a, ducându-și seria de victorii consecutive în UFC la 14, fiind doar în spatele lui Anderson Silva la acest capitol, care are 16 victorii consecutive în cadrul organizației.

Jorge Masvidal nu mai fusese finalizat din 2008, iar imediat după luptă, acesta a recunoscut că Usman „a avut ac de cojocul lui”.

În co-main eventul serii, Rose Namajunas a reușit să devină prima femeie din UFC care își recâștigă centura de campioană. Ea a învins-o printr-un KO brutal pe Weili Zhang, luptătoarea din China refuzând pentru moment să accepte faptul că a fost trimisă la culcare.

Seara luptelor pentru titlu a fost pornită de Valentina Shevchenko și Jessica Andrade, actuală campioană reușind să-și apere din nou centura într-o manieră dominantă. Valentina Shevchenko a făcut-o TKO pe Jessica Andrade în runda a 2-a, demonstrând că nu are rivală în categoria ei.

Seara a fost marcată și de o accidentare brutală a lui Chris Weidman, acesta suferind o fractură de tibie chiar din prima lovitură pe care i-a dat-o lui Uriah Hall. Atenție, urmează imagini șocante!


Doneaza pentru MMA news