VIDEO. Vezi toate fazele de la UFC 259! Jan Blachowicz își apăra titlul, iar Israel Adesanya suferă prima sa înfrângere în MMA

UFC 259 a produs o mare surpriză în ceea ce privește câștigătorul din main event. Deși el era cel care urca în categorie, toată lumea îl dădea ca favorit pe Israel Adesanya în confruntarea cu actualul campion, polonezul Jan Blachowicz.

La capătul a 5 runde fără prea multe faze spectaculoase, Jan Blachowicz a ieșit învingător, înmânându-i astfel prima infragere în MMA lui Israel Adesanya.

Co-main eventul serii a fost exact cum ne așteptam. Amanda Nunes a dominat-o de la start și până la final (care a venit în runda 1) pe Megan Anderson, terminând lupta printr-un armbar exemplar.

Cea mai controversată partidă a serii a fost lupta pentru titlul categoriei Bantamweight dintre Petr Yan și pretendentul la centură, Aljamain Sterling. Acesta din urmă a câștigat centura de campion prin descalificarea luptătorului din Rusia, care l-a lovit pe american cu un genunchi în cap, când acesta era la sol.

Va urma, mai mult ca sigur, revanșa dintre cei doi, deoarece Aljamain Sterling a declarat că nu se simte ca un campion până nu îl va bate într-o luptă fără descalificări.

Urmărește mai jos toate fazele de la UFC 259: Jan Blachowicz vs Israel Adesanya.

Doneaza pentru MMA news