Se apropie UFC 257: Dustin Poirier vs Conor McGregor 2! Cine va ieși învingător?

UFC 257 se va disputa pe 23 ianuarie 2021, pe Etihad Arena, Yas Island, din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Gala va avea ca main event mult așteptata revanșă dintre Dustin Poirier și Conor McGregor, care vine la aproximativ 6 ani distanță de la prima lor întâlnire.

Nu este nici un secret că superstarul irlandez l-a făcut KO în prima rundă pe „El Diamante”, dar în același timp, ne putem aștepta ca lucrurile să stea complet diferit în această partidă, având în vedere că lupta va avea loc la o categorie superioară, la Lightweight, iar cei doi și-au îmbunătățit considerabil stilurile combative.

Deși majoritatea fanilor și casele de pariuri îl dau ca favorit clar pe Conor McGregor, acest lucru nu înseamnă că Dustin Poirier nu poate să-l facă KO sau să-l submită pe fostul dublu campion UFC. Puteți consulta o comparație a cotelor de pariuri pentru cei doi luptători aici, dacă vreți să vă faceți o idee mai clară despre cum se preconizează că se va termina acest meci.

În situația în care Conor McGregor va câștiga lupta, următoarea sa partidă va fi cu siguranță pentru centura de campion la categoria Lightweight. Singura necunoscută va rămâne împotriva cui va lupta pentru această centură: Khabib Nurmagomedov, câștigătorul dintre Dan Hooker și Michael Chandler sau, de ce nu, chiar împotriva lui Nate Diaz.

Pentru Dustin Poirier, lucrurile nu stau atât de clar. Chiar dacă cel mai probabil va primi și el o șansă la titlu în cazul unei victorii împotriva lui Conor McGregor, acest lucru se poate realiza doar dacă Khabib Nurmagomedov va rămâne retras. În cazul în care campionul din Dagestan decide să revină în octogon, în mod cert nu va fi pentru o revanșă cu Dustin Poirier, ci pentru o luptă de titlu împotriva lui Georges St-Pierre sau pentru o revanșă cu Conor McGregor.

Voi pe cine pariați la UFC 257: Dustin Poirier sau Conor McGregor? Cine va fi noul campion UFC la categoria Lightweight?

Doneaza pentru MMA news