VIDEO. Khabib Nurmagomedov spune cine este cel mai bun luptător de MMA din lume, după părerea sa

Campionul UFC la categoria Lightweight, Khabib Nurmagomedov, a declarat într-un interviu că el consideră că cel mai bun luptător de MMA din lume, la ora actuală, este Jon Jones.

Întrebat de reporter: „Mulți oameni consideră că tu ar trebui să fii numărul 1 în topul P4P (pound for pound-cel care determină cei mai buni luptători, indiferent de categoria de greutate). În acest moment, Jon Jones este pe locul 1 în clasament. Ce părere ai despre acest lucru?”

Khabib Nurmagomedov a avut următorul răspuns: „Să fiu sincer, și eu tot pe el l-aș pune pe locul 1 pentru că omul și-a apărat titlul de campion de 9 ori și e practic neînvins. Chiar dacă are o înfrângere în palmares, el de fapt n-a pierdut lupta aceea, nu? A fost descalificat. A învins nume mari, multe legende și are 9 centuri de campion. În ceea ce privește maniera dominantă, n-a fost chiar cel mai bun în ultimii ani. Mulți cred că a pierdut ultimele 2-3 lupte, a pierdut multe runde, a fost implicat în scandaluri de dopaj. Chiar și așa, în ceea ce privește aptitudinile sale, eu cred că merită să fie numărul 1 P4P.”

Doneaza pentru MMA news